Üstatlar yardım lazım deveye

GÜLBAHÇELİ

VİP Üye
ben deveye benzetemedim daha çok başka bir hayvan gibi ne olduğunu çıkaramadım üstünde dikdörtgen mi var kayada

DELİ FIRAT

DOĞACI
VİP Üye
Vicdansız tek kare fotomu çektin bu güzel işaret için tez gidesin çevre fotoları dahil baktığı yön ve işaretin dört bir yanından foto çekesin dönem yememiş ise yedi sülalene yeter başkası olsa tek fotoya yorum yapmam bilesin

oymak beyi

Moderator
ustam inşallah geç kalmamışsinizdir

Ekli dosyalar

• inCollage_20210116_223407044.jpg
    inCollage_20210116_223407044.jpg
    638.5 KB · Görüntüleme: 4

Siirtli

Azimli Üye
Ustam sedagor usta bırak tüneli başka işaretlere bakın deyince bende buna dikkat çektim 50 kere ordan gidip gelmişimdir deveye benzettik yada bana öyle gelmiştir yorum siz değerli ustalarımızın pazartesi yeni fotoğrafla atarım

oymak beyi

Moderator
bir kaç yorum yazdım geri sildim. çok cok iyi etmişsin ustam, çünkü hiç kimse devam edin demedi, hepsi tecrübeli usta. kulak vermeniz çok iyi inşallah çok da isabetli karar olmuştur. pazartesi resimler gelir, inşallah geç kalmamışnizdir da buluruz şu sarı illeti. siz de borcunuzdan sıkıntılarınizdan kurtulursunuz.. benim de bi işaret var diye memlekete geldim, dünya kadar masraf ettim, boş çıktı. moralim bozuldu sevkim kırıldı kısaca umut bağlamak umut yıkmak an meselesi, çok şükür borcum yok da strese girmiyorum.

GÜLBAHÇELİ

VİP Üye
bir kaç yorum yazdım geri sildim. çok cok iyi etmişsin ustam, çünkü hiç kimse devam edin demedi, hepsi tecrübeli usta. kulak vermeniz çok iyi inşallah çok da isabetli karar olmuştur. pazartesi resimler gelir, inşallah geç kalmamışnizdir da buluruz şu sarı illeti. siz de borcunuzdan sıkıntılarınizdan kurtulursunuz.. benim de bi işaret var diye memlekete geldim, dünya kadar masraf ettim, boş çıktı. moralim bozuldu sevkim kırıldı kısaca umut bağlamak umut yıkmak an meselesi, çok şükür borcum yok da strese girmiyorum.
senin gibi bizlerde çok gidip geldik bu taşlar kayalar insanı aldatır senin için bir tercübe olmuştur üzülme bu işleri hobi olarak yapmak lazım iş olarak yapılırsa sonu hüsran olur bu işleri yakın cevrenizde yapmaya çalışın tercübe kazanıp sonra uzak yerlere gidersiniz onuda emin olduğunuz yere gidin her yere deyil bu işler nasip işleridir benim emin olduğum yerler bile var kimisine gidemiyorum kiminide bekletiyom uygun zaman olunca giderim diye demek istediğim bu işler zahmetli masraflı vede zor işler sabır kurtuluşun anahtarıdır selametle

oymak beyi

Moderator
öyle ustam öyle ama işte kapak dedim, kesin dedim, yüzde yüz dedim. garanti dedim, sartlandim, o yüzden böyle oldu, dediğiniz gibi tecrübe oldu, bidaha zor getirirler beni işaret değil fotoğrafını çekseler zor gelirim.. tatile gelirim gezmeye gelirim gelince giderim işaret mış kaya imiş, ama hususi olarak işi gücü bırakıp gelmek hata imiş.. masraflı ama zararsız Bi şekilde tecrübe edindik şükür.

GÜLBAHÇELİ

VİP Üye
bu işlerde tecrübe çok önemlidir önce araştırıp öğrenip sonra yola çıkmak lazım oda üç ayda beş ayda olmuyor zaman gerekiyor zamanla sizde öğrenirsiniz işinizi gücünüzü bırakıp gitmeyin sakın önce iş sonra bu işler ;)

D

dardanos

Kayıtsız Üye
Evet geç kalınmış . Amma odası duruyor olabilir. Hörgüç teki kasa patlatılmış . Gittiğinde boyun altına test yapın.. Bunun olduğu yükselti iyice bir boşluk testi ister baktığı yönün net resimleri gerekli. Bunun baktığı yön doğumudur.
Eğer doğu ise bu resimdeki işaretli alanlar yakın resim ister oralarda neler var. Buradan aşağı inen bir kuru dere aşağıda dere var ise ona doğrumudur

B7E16A68-0B93-4366-998B-3BEA2B7361CE.jpeg

Siirtli

Azimli Üye
Evet geç kalınmış . Amma odası duruyor olabilir. Hörgüç teki kasa patlatılmış . Gittiğinde boyun altına test yapın.. Bunun olduğu yükselti iyice bir boşluk testi ister baktığı yönün net resimleri gerekli. Bunun baktığı yön doğumudur.
Eğer doğu ise bu resimdeki işaretli alanlar yakın resim ister oralarda neler var. Buradan aşağı inen bir kuru dere aşağıda dere var ise ona doğrumudur

Ekli dosyayı görüntüle 2060