Son fotonun çizilmemiş halini yükle ayrıca bu yetmez işaretin yakın dört bir yanını görecek şekilde fotoları çekilsinBu da arkadan çektiğim resim üstat
senin gibi bizlerde çok gidip geldik bu taşlar kayalar insanı aldatır senin için bir tercübe olmuştur üzülme bu işleri hobi olarak yapmak lazım iş olarak yapılırsa sonu hüsran olur bu işleri yakın cevrenizde yapmaya çalışın tercübe kazanıp sonra uzak yerlere gidersiniz onuda emin olduğunuz yere gidin her yere deyil bu işler nasip işleridir benim emin olduğum yerler bile var kimisine gidemiyorum kiminide bekletiyom uygun zaman olunca giderim diye demek istediğim bu işler zahmetli masraflı vede zor işler sabır kurtuluşun anahtarıdır selametlebir kaç yorum yazdım geri sildim. çok cok iyi etmişsin ustam, çünkü hiç kimse devam edin demedi, hepsi tecrübeli usta. kulak vermeniz çok iyi inşallah çok da isabetli karar olmuştur. pazartesi resimler gelir, inşallah geç kalmamışnizdir da buluruz şu sarı illeti. siz de borcunuzdan sıkıntılarınizdan kurtulursunuz.. benim de bi işaret var diye memlekete geldim, dünya kadar masraf ettim, boş çıktı. moralim bozuldu sevkim kırıldı kısaca umut bağlamak umut yıkmak an meselesi, çok şükür borcum yok da strese girmiyorum.
Evet geç kalınmış . Amma odası duruyor olabilir. Hörgüç teki kasa patlatılmış . Gittiğinde boyun altına test yapın.. Bunun olduğu yükselti iyice bir boşluk testi ister baktığı yönün net resimleri gerekli. Bunun baktığı yön doğumudur.
Eğer doğu ise bu resimdeki işaretli alanlar yakın resim ister oralarda neler var. Buradan aşağı inen bir kuru dere aşağıda dere var ise ona doğrumudur
Ekli dosyayı görüntüle 2060