Uydu ve radar

TEVFİK

VİP Üye
Selam ustam. Radar ve uydu görüntüleri definecilikte ne kadar gercek
Selamunaleyküm vallah,i bence bu uydu işi Boş iş ben asla İnanmıyorum.Neden.?
ben baştan çok inanmıştım bana verilen koordinat üzerinden gittim makina ile yeri açtık bunun gibi bir çok yeri aynı şekilde uyguladık dünyanın kepçe masrafanı verdik rezil olduk bunun için bana uydu deni,ldimi ben hemen kaçıyorum bu işler boş işler.
işaret olacak işaret adres niteliğini taşıyor.
işaret benim bildiğim
köy,mahalle,ve oturulan evin numarası nitelikte görüyorum tabii bu benim düşüncem ve bildiğim ama diğer ustalarım nasıl görürler ve ne derler bilemem.benden size bir abi tavsiyesi sizde İnanmayın.derim
Saygılar.

KADİR

Kayıtlı Üye
Selamunaleyküm vallah,i bence bu uydu işi Boş iş ben asla İnanmıyorum.Neden.?
ben baştan çok inanmıştım bana verilen koordinat üzerinden gittim makina ile yeri açtık bunun gibi bir çok yeri aynı şekilde uyguladık dünyanın kepçe masrafanı verdik rezil olduk bunun için bana uydu deni,ldimi ben hemen kaçıyorum bu işler boş işler.
işaret olacak işaret adres niteliğini taşıyor.
işaret benim bildiğim
köy,mahalle,ve oturulan evin numarası nitelikte görüyorum tabii bu benim düşüncem ve bildiğim ama diğer ustalarım nasıl görürler ve ne derler bilemem.benden size bir abi tavsiyesi sizde İnanmayın.derim
Saygılar.
Eyvallah sağolasın

GÜLBAHÇELİ

VİP Üye
kadir öncelikle hoş geldin uydu işi yani surfer diyorlar okadar kolay olsa herkez uydudan tespit yapıp işi götürür sakın inanmayın şuan öyle bir tespit olayı yok