Pointer Erol
Kayıtlı Üye
Selamun aleyküm bilindik bir yer var yerin 25 metre altında ama nasıl yaparım bana bi kaç Öneride bulunun ricamdır ????
1 metre ne kadar senin haberin varmı?Selamun aleyküm bilindik bir yer var yerin 25 metre altında ama nasıl yaparım bana bi kaç Öneride bulunun ricamdır ????
Kepçeye gerek yok biz direk jandarmaya teslim olalım ????
Sit alanımı? Kardeş senin agzındanda laf penseyle alınmıyorki kimsenin yanaşamadıgı yerde senin ne işin var. Var öyle yerler çok bilinçli yada bilinçsiz bir delik açılır. Kimse ne oldugunu bilmez ama dilden dile şu varmış bu varmış diye abartılır jandarmada gelir kepceyle kapatır gider. Bu tür olay ve vakalara ben definecilik demiyorum zaten. Definecilik bambaşka bir olay ve öyle derinlerde işi yok. Hazine ve medeniyet işleri ayrı ve çok güç isteyen işler.Devlet korumasında sıkıntılı biraz kepçe geldi jandarma eşliğinde kazdılar göçük oluştu kapatılar orayı kimse korkudan elemiyor
Var reis drone cihaz var 25 metreye kadar yeraltının fotoğrafını 3D olarak çekiyor ama biraz pahalı.Bu 25 metrede olan şeyi biraz açarmısın ?Tesbit edildimi ? Kezâ öyle bir cihazı bulman çok zor. Tümülüs felanmı ? Tahhminmi o yünde ? Aç yani konuyu konuşalım. 3 desen Amenna 4 desen tamam 7 ye kadar oluru var derim.
25 metreyede medeniyet işi derim hatta olsa bile hayal etme derim. Haaa çok ugraştım, belki 50 metre yerin dibinde tünelde olmaz diye bir şey yok alınırmı onu konuşmak dogru. En iyisi bir karışla 3 metre arasıdır kiii 3 bile çok derin artık bana ))) insanın cigeri bitiyor derinde on metre inince aşagı insanın kanı bozuluyor ))) Açıkmı calışacaksın kapalımı ortama baglı tabiiki.