Yunusd Adlı Üye Banlanmıştır!

Defineci

Administrator
Puanları 92
Solutions 0
Yunusd adlı üye websitemizdeki diğer üyelere mesaj atarak kendi sitesine çekmeye çalışırken yakalandı ve süresiz uzaklaştırıldı.
Böyle birşeye asla göz yummuyacağımı bilmenizi isterim...
İyi Forumlar!

Ve 3 Ay sonra bu siteye elini kolunu sallıya sallıya herkes giremiyecek bilginiz olsun isterim
tc kimlik veya telefon numara onaylı sistemi aktif edicem 3 ay sonra

yunusd mi dostum bir yanlışın olmasın senin...????bana özelden ekran resmi atarmısın...

yunusd mi dostum bir yanlışın olmasın senin...????bana özelden ekran resmi atarmısın...
Doğru doğru benim bizim burda olduğumuzu görüp gelen üyelere de aynı davet atılmış
Geçenlerde bir konuda da yazmıştı sarihanli haber verdi msj i duzenledim istersen bana gelen msj i sana atabilirim ;)

@Kamhi Leonard ula gundi bu kim biliyormusun bizim site yok mu tekrar ayağa kaldıracağımız onun sahibi...gittim yazdım oraya gerekeni..

bence çok buyuk bir hataya düşmüş ve ypılmayacak şeyi yapmış...

Kim olduğunu biliyorum ama yanlış yapiuor
Al sana ispat
Screenshot_2020-01-27-14-11-15.png

tmm gördüm...bunu neden yaptı..bu işte acemi olduğu ortada..eğerki stelerde yeni olmayan biri olsaydı zaten böyle bir hataya düşmezdi...

Vallahi hocam yeni falan hiç fark etmez istesem o siteye onu 1 dk sokturmam o siteyi kalıcı kapatırım keyfi bilir.
yaptığı büyük ayıp

gerekli uyarıyı yaptım...sadece bir kişiye söyledim diyor

bence olmuyor ama site yeni olduğu için oluyor..site köklü ve yetişkin site olsaydı olmazdı birşey

geçmişolsun kardeşim....

1 Kişiyemi söylemiş :) isim vermek istemiyorum burda en az 4 kişi :)

Geçmiş olsun ustam Allah şifa versin @Kaynak usta sana bir macun yapsın????????

Sanalda dolaşmaktan virüs kapmıştır :)
Macun olma
Gözümü acamiyorum çok fena hastayım
Beni guldurme ????

Geçmiş olsun kamhi abin bi muayne etsin seni öhö de bakimm :)
@Baykan durum kötü gözünü bile açamıyor gidici bu :)
Hastaya morel vermek gerekli bi macun yapalım arkadaşımıza ama yemicek koklıcak :)

Geri