ben bunun işaret oldugunu sanmıyorum. elinle gözünle iyice bir yoklasana dogalmı diye. dogal degil dersen su dök 5 dakika bekleyip resimleSedagor usta uzun zamandır bırakmıştım bu işleri ama karşıma bu işaret çıktı yardımcı olurmusun
dönem şöyle kanın diyet oldugu ara yani o işaret dedigin aslında işaret degil . sunu taşı yanı hayvanı yatırıp kestikleri kan akıttıkları taş. yani define işareti degil mezarı kutsadıkları ritüel yaptıkları sunu yeri . bizim defineci avanesi bu tür taaş görünce gider altını kazara bu işaret yuvaklak oymadan önce kullanılandı hoş yuvarlak oymayı görende o taşın altını yoklarda tek Tanrılı kesmine ait olmayan bir mezarlıgı gösteriyor. fark eden tek şey inaç aslında tek tanrılı degil yani o mezarda yatanlaropragı. Şamanların ataları onlar.Sedagor ustam bu işareti hangi zamanda kullanmışlar bilginiz varmı
Anlıyoruz, ama..
Sitemizin devamlılığı için reklam gelirlerine ihtiyacımız var. Lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın veya sitemizi beyaz listeye ekleyin. Teşekkürler!.. DefineNoktası Forum yönetimi.