hep hazıra konmayın çevreyi görmeden deneyelim..çevreyi görseniz ahaanndaa burda deriniz zatenHangisinin çözümünü istiyorsun ustam. Yılan güzelmiş. Ama resimlerin yetersiz ayıktırım.
yoookkk öyleeeee canımmmm hadiiii hadiiiiiçevre fotolarini ekleyin lütfen ????
yılan güzel duri????
Benim kanaatım bunlar uçmuş olabilir.hep hazıra konmayın çevreyi görmeden deneyelim..çevreyi görseniz ahaanndaa burda deriniz zaten
bunca yıllık askimsin manitamsin hecmi sevmedin ????yoookkk öyleeeee canımmmm hadiiii hadiiiii
Baykan ustam baktığı yönde dere depe dümdüz etmiş bunlarYılanın kuyruk tarafında kasa, sağ tarafında ve ileride olmak iki noktadan haber veriyor usta araştırmak lazım.
Belli ustam kuyruk tarafında çalışma yapılmış.Baykan ustam baktığı yönde dere depe dümdüz etmiş bunlar
Kuyruk kısmını gizliyor bu gundi
yukarıyı boş ver yukarıda tam dediğin gibi yamaçta açılmış iki yer var yılan oraya çıkıyor zaten... ???? ???? ???? ????@aga_0074 Ustam baktığı yönde yığma, kuyu ve dik kaya hangisi var de hele bakem.
yılanın başını başta ezmişler kuyruğu kalmış benim suçum mu bu yaniBaykan ustam baktığı yönde dere depe dümdüz etmiş bunlar
Kuyruk kısmını gizliyor bu gundi
oyma derken ?? orda yazı var ustam....bu oymanın içindekiler nedir ağam ?tekrar ilk yılanın baktığı yöne attı beni ki aradığımız orası değil
O zaman sen patika yolun yada derenin omega yaptığı yeri araştır.yukarıyı boş ver yukarıda tam dediğin gibi yamaçta açılmış iki yer var yılan oraya çıkıyor zaten... ???? ???? ???? ????