Selamunaleyküm sayın ustam Evet dediğiniz gibi ben bile dinlerken beni taaaaaaaa..... eski günlerimi yaşattı paylaşımınız için teşekkür eder.rlinize sağlık derim saygılar.Bir aydır belki 100 lerce kez dinledim
ne buluyorum bilmiyorum ama
dinliyorum ????????????
Hiç unuturmuyuk sana uyduk bizde kaybolduk ????????Selam aleyküm deli defineciler ???? yahu yoksam beni unutunuzmu ⛏????deli var????????????
Ne olsun kıymetli abim işlerim çok yoğun Sabah yedi akşam 23 paso işteyim birader onbeş güdür yok tekim iş yerinde takatim kalmıyor yorgunum sizler nasılsınız iyisinizdir inşallahaleyküm selam gözden ırak gönüldende ırak oluyormuş sen nerelerdesin bi anat bakalım yediğin içdiğin senin olsun
Aleyküm selam kıymetli ustam inan iş güçten araziye çıkamaz oldum iki haftadır yani tııkk yok ????Selamunaleyküm
heeeee vallahi anlat bakalım ustam yediğin içticiklerin sizin olsun nasıl çalıştıklarını ve bu çalışma sonuçlarını bize anlatın bakalım neler yaptınız ben herhalde bizim fırat usta bişiçikler bulup kayıplara karıştı bende gidip arıyayım dedim. saygılar.
Gardaşım iki gözüm sende arazi oldun hemi ????Hiç unuturmuyuk sana uyduk bizde kaybolduk ????????
Sorma dino bir cikmazdayim bayrama kadar sabır ????Gardaşım iki gözüm sende arazi oldun hemi ????
Hayır ola gardaşSorma dino bir cikmazdayim bayrama kadar sabır ????
Hayır diyelim hayır olsun inşallahHayır ola gardaş
Keyfi deyil ustam ????siz kaybolun bakalım bir kaç gün sonra bende kaybolacam
Hayden hayırlısı inşallahEruzum ağrı Bayburt
Artvin ığdır Van Bitlis v
Hayır diyelim hayır olsun inşallah
Ya bomba gibi bir giriş olacak yada
Sadece bakecegiz ????
Niyeki ????sensiz çekilmez bu ortamlar sen yoksan ben hiç gelmemsiz kaybolun bakalım bir kaç gün sonra bende kaybolacam
Niye silahmı dayadılar kafana mnyg ???? Keyfi deKeyfi deyil ustam ????