biraz da müzik dinleyelim

Ahhh ah bende İçmeden sarhoş oldum fırat ustamın çayını görünce kendime geldim her ikinizinde ellerinize sağlık Saygılar

gönül dostlarına

Bir aydır belki 100 lerce kez dinledim
ne buluyorum bilmiyorum ama
dinliyorum ????????????

Bir aydır belki 100 lerce kez dinledim
ne buluyorum bilmiyorum ama
dinliyorum ????????????
Selamunaleyküm sayın ustam Evet dediğiniz gibi ben bile dinlerken beni taaaaaaaa..... eski günlerimi yaşattı paylaşımınız için teşekkür eder.rlinize sağlık derim saygılar.

Selam aleyküm deli defineciler ???? yahu yoksam beni unutunuzmu ⛏️????deli var????????????

aleyküm selam gözden ırak gönüldende ırak oluyormuş sen nerelerdesin bi anat bakalım yediğin içdiğin senin olsun

Selamunaleyküm
heeeee vallahi anlat bakalım ustam yediğin içticiklerin sizin olsun nasıl çalıştıklarını ve bu çalışma sonuçlarını bize anlatın bakalım neler yaptınız ben herhalde bizim fırat usta bişiçikler bulup kayıplara karıştı :ROFLMAO:bende gidip arıyayım dedim. :unsure: saygılar.:coffee::coffee::coffee:

aleyküm selam gözden ırak gönüldende ırak oluyormuş sen nerelerdesin bi anat bakalım yediğin içdiğin senin olsun
Ne olsun kıymetli abim işlerim çok yoğun Sabah yedi akşam 23 paso işteyim birader onbeş güdür yok tekim iş yerinde takatim kalmıyor yorgunum sizler nasılsınız iyisinizdir inşallah

Selamunaleyküm
heeeee vallahi anlat bakalım ustam yediğin içticiklerin sizin olsun nasıl çalıştıklarını ve bu çalışma sonuçlarını bize anlatın bakalım neler yaptınız ben herhalde bizim fırat usta bişiçikler bulup kayıplara karıştı :ROFLMAO:bende gidip arıyayım dedim. :unsure: saygılar.:coffee::coffee::coffee:
Aleyküm selam kıymetli ustam inan iş güçten araziye çıkamaz oldum iki haftadır yani tııkk yok ????

Selâm aleyküm ağalar haliniz keyfiniz nice

siz kaybolun bakalım bir kaç gün sonra bende kaybolacam

Geri