GÜLBAHÇELİ
VİP Üye
Kesinlikle katılıyorum beni de tekrar bağlayan kendisinin azmi olmuştur itiraf edeyim. Allah senden de razı olsun @Deli Fırat yalnız bırakmadın bizi. İnşallah diğer dostlarımızda gelir. Az önce domaini uzattım. Sizin gibi değerli ustalar olduğu sürece iyi yerlere gelecek inşallah site.Emeğine yüreğine sağlık abi elleri öpülesi adamsın vesselam aylaradır tek başına hizmet veriyor
tanışırsın gurban kısmet olursa zaman herşeyin ilacıdırsedegor usta burda, deli firat ustam da burda, sedegor ustanın yazılarını okurken Fırat usta ile sohbet edişlerini de okudum. inşallah tanışmak ta nasip olur
ustam, kafkaslı rumuzlu Bi ustamız vardı, o da gurban diye hitap ederdi. bu yöresel bisey mitanışırsın gurban kısmet olursa zaman herşeyin ilacıdır
inşallah ustamtanışırsın gurban kısmet olursa zaman herşeyin ilacıdır
o ustada aynı tabiri kullanır benim gibi yöresel deyil kişilerin kendi hitablarıustam, kafkaslı rumuzlu Bi ustamız vardı, o da gurban diye hitap ederdi. bu yöresel bisey mi
ustam, kafkaslı rumuzlu Bi ustamız vardı, o da gurban diye hitap ederdi. bu yöresel bisey mi
bazı yörelerde köylü yerine gundi derler anlamı budur gundicim yani köylüm der gibigundi mi ???????????? iş yerinde bi arkadaşım vardı, bana gundicim derdi, anlamını sordum pek bisey demedi bende onda gundican demeye başladım ????????????