GÜLBAHÇELİ
VİP Üye
tam olarak bilmiyorum fakat bence alvelesi beyaz saçı diye düşünüyorumAlvele yi kıyafet gibi düşünmüştüm baktım kırmızı akik ve çiğdem anlamlarında olduğu yazıyor
tam olarak bilmiyorum fakat bence alvelesi beyaz saçı diye düşünüyorumAlvele yi kıyafet gibi düşünmüştüm baktım kırmızı akik ve çiğdem anlamlarında olduğu yazıyor
Kıyafetten daha iyi bir seçenek miş abi saç çok daha mantıklı gelditam olarak bilmiyorum fakat bence alvelesi beyaz saçı diye düşünüyorum
benim fikrim öyle fakat başkada olabilir fikri olan yassın bu olay bir gerçektir hikaye deyildirKıyafetten daha iyi bir seçenek miş abi saç çok daha mantıklı geldi
Kiymetli abimiz bu şarkının sözlerini merak ettim..tekerleme olsada merak ettim..neticede onlarin dili...yoksa biz insanlarin dilimi Türkce Arapca felan filan mı..
kaan okudunmu soruyodundilleri türkce sözleri şu kadar geçerken bukadarını dinlemiş - köprü altında su doldurur alvelesini yel kaldırır köçeğim gel gel
Şimdi okudum abi...enteresan...70 milyar nufuslu cinler hep Turkce konusmayacaklarina göre demekki nerede yasiyorlarsa o topraklarin dillerini konusuyorlar demekki...kaan okudunmu soruyodun
sanırım öyleŞimdi okudum abi...enteresan...70 milyar nufuslu cinler hep Turkce konusmayacaklarina göre demekki nerede yasiyorlarsa o topraklarin dillerini konusuyorlar demekki...