Dostlar Sofrası kara demlik

Bende karadeniz viskisi o biçim kafası var ????

Gül çayı içiyorum artıkın mis gibim kokarım :D
on numara cay demedı demeyın deneyin(y)
Abim senin kokun zaten güzel turunç gibi nerden mi biliyorum.
Ebu Musa el Eş’ariden (radiyallahu anh) rivayet edilmiştir. Dedi ki Peygamber efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) şöyle buyurdu: “Kur’an okuyan Mü’min turunç gibidir. Tadı güzel kokusu güzeldir. Kur’an okumayan mü’min hurma gibidir. Tadı güzeldir ama kokusu yoktur. Kuran okuyan facir (hak yoldan çıkmış fasık) reyhan gibidir. Kokusu güzeldir, tadı acıdır. Kuran okumayan facir ebucehil karpuzu gibidir. Tadı acıdır, kokusu yoktur.” (Buhari)

Ya dostum öyle birsey yazmissinki artik ne dersem ne yazarsam bir bahane olacak...
işte bu sebeple savunma yapmayacam...
bu konuda konusmak istemiyorum..
Çok kati ve kararlıyim... :) :) :) :)
@Deli Fırat Kıymetli abim haftasonu bir yorgunluk vardi kafa yorgunlugu...
iyiki varsiniz sohbet muhabbetle uzaklaşiyoruz..
Allah iyiliğini versin emi la Allah’ın gundisi fazla yorma kafayı???? ????

Gül çayı içiyorum artıkın mis gibim kokarım :D
on numara cay demedı demeyın deneyin(y)
Kabızlık ve mide gazına iyi gelen etkili bir bitki çayı veya ilacı söyle gundiii

size bundan sonra kara demlik çay yooook siz ıhlamur kekik nane çayı için sağlıklı olun ben kara demliğe devam 5C6F63D5-C1AD-41F3-82AE-8589F739E60A.jpeg

9DD26858-DADE-4906-9F4E-C92FFDAED5F2.jpeg @Kaynak @kaan5557 daş kababı yapacam sonra demeyin biz yokken şenlik var diye

@GÜLBAHÇELİ ustam kalplerimiz bir bende tam daş kebabı var diyecektim sen hazırlamışsın bile

Bu gundiiiler vardiye yaptılar gündüzcü oldular herhalde
gündüzde ortalarda yoklar kimin nerde olduğu belli deyil ahanda kamhi adı var kendi yok gene donup kalmıştır ;) kaan desen firara alıştı bul bulabilirsen kaynak desen geçerken uğrar kime ne diyem

Hayırlı geceler abiler .

Geri