Bende karadeniz viskisi o biçim kafası var ????
Abim senin kokun zaten güzel turunç gibi nerden mi biliyorum.Gül çayı içiyorum artıkın mis gibim kokarım
on numara cay demedı demeyın deneyin
Allah iyiliğini versin emi la Allah’ın gundisi fazla yorma kafayı???? ????Ya dostum öyle birsey yazmissinki artik ne dersem ne yazarsam bir bahane olacak...
işte bu sebeple savunma yapmayacam...
bu konuda konusmak istemiyorum..
Çok kati ve kararlıyim...
@Deli Fırat Kıymetli abim haftasonu bir yorgunluk vardi kafa yorgunlugu...
iyiki varsiniz sohbet muhabbetle uzaklaşiyoruz..
Kabızlık ve mide gazına iyi gelen etkili bir bitki çayı veya ilacı söyle gundiiiGül çayı içiyorum artıkın mis gibim kokarım
on numara cay demedı demeyın deneyin
Abi bu kadar ateş bi çay için yakılmaz devamı vardır o közde yapılacak şeylerinsize bundan sonra kara demlik çay yooook siz ıhlamur kekik nane çayı için sağlıklı olun ben kara demliğe devam Ekli dosyayı görüntüle 984
Etme eyleme babacan kafama sık ama beni karademlik çayından mahrum bırakma ????size bundan sonra kara demlik çay yooook siz ıhlamur kekik nane çayı için sağlıklı olun ben kara demliğe devam Ekli dosyayı görüntüle 984
Çaktırma benim o emanet verdim daş kebabı yaptım orda ????Abi bu kadar ateş bi çay için yakılmaz devamı vardır o közde yapılacak şeylerin
belki sana bi bardak veririm ama kaana yokEtme eyleme babacan kafama sık ama beni karademlik çayından mahrum bırakma ????
buyrun diyecemde kimse yok ortalıkta@GÜLBAHÇELİ ustam kalplerimiz bir bende tam daş kebabı var diyecektim sen hazırlamışsın bile
Allah razı olsun ustam ama bana bir bardak yetmez en iyisi demliği bırak ????belki sana bi bardak veririm ama kaana yok
canın saolsun gurban yeterki sen isteAllah razı olsun ustam ama bana bir bardak yetmez en iyisi demliği bırak ????
Bu gundiiiler vardiye yaptılar gündüzcü oldular herhaldebuyrun diyecemde kimse yok ortalıkta
Oyoyoy yaradanına gurban olum baş tacısın kıymetli ustamcanın saolsun gurban yeterki sen iste
gündüzde ortalarda yoklar kimin nerde olduğu belli deyil ahanda kamhi adı var kendi yok gene donup kalmıştır kaan desen firara alıştı bul bulabilirsen kaynak desen geçerken uğrar kime ne diyemBu gundiiiler vardiye yaptılar gündüzcü oldular herhalde