Bu sefer geç kalmadım çok şükürTalebe ustam ellerine sağlik...ellerin dert gormesin...
Böyle olmaz...kötü örnek oluyorsun...benim gibi yap...sıvışş...Hayırlı geceler abilerim kardeşlerim biraz yorgunluk var dinleneyim ben.
Şansına bende çok Yorgun’um birazdan bende kaçarım artık kulluk Kaan gardaşıma olsun ????Hayırlı geceler abilerim kardeşlerim biraz yorgunluk var dinleneyim ben.
Oyoyoy gardaşlıgım gelmiş hoş gelmiş nasılsın la Allah’ın gundisi
Şansına bende çok Yorgun’um birazdan bende kaçarım artık kulluk Kaan gardaşıma olsun ????
Bilmezmiyim sen zaten uzman oldun o konuda ????Koymetli abim bende şimdi talebe ustaya arazide davranış adabinı ögretiyordum...msksat sıvışmayı ögrensin..tehlike altinda kendini kurtarsin diye...bir yerde tatbikat abi...
Fazla göz açık olmayacan gardaşlık ????????????Hayda.... bu neydi şimdi...bana kilitlendi...
Bilmezmiyim sen zaten uzman oldun o konuda ????
Ekli dosyayı görüntüle 921 Sana özel salep biyede çay Ekli dosyayı görüntüle 922
Hahu kusura bakma bana bildirim gelmiyor tesadüfü gördüm hakını helal et gardaş Allah’a şükür çok iyiyim Allah razı olsunAbi nasılsın halin keyfin nasıl .
Geride kimseyi bırakmamışsam sıvışırım ama ekipten biri varsa beklerim ustam arazideKoymetli abim bende şimdi talebe ustaya arazide davranış adabinı ögretiyordum...msksat sıvışmayı ögrensin..tehlike altinda kendini kurtarsin diye...bir yerde tatbikat abi...
Allahın gundisi iyi dersinde bu saatte kim varki hareket olsunGardaşlar hareket olmasa berekete olmaz niye herkes suskun Ekli dosyayı görüntüle 925