Yapma dedim beni dinlemedim talebe gardaşımı da yoldan çıkardın ????????????
Yapma dedim beni dinlemedim talebe gardaşımı da yoldan çıkardın ????????????
@Kamhi Leonard dostum sigara bahanesiyle gider ona alışığızda...Nerde bizim gundiiiler @Kaynak @Kamhi Leonard son beş dakika gelmeyene kulluk var ahanda buraya yazıyorum
Dur bakalım bir sohbette bakayım Gülbahçeli ordaysa kulluk verelim hiç tutmadı ????Kiymetli abim sadece ikimiz kaldigimiz icin
Yoksa 3 kisi olsaydik asla söylemezdim...
malum izin bana ters..
Abicim hayirli gecelerin olsun...
Allaha emanetsin....
La gardaşlık geçen sana dediğim mekan için cihaz bulamadım kamhi gundisinde varmı acaba@Kamhi Leonard dostum sigara bahanesiyle gider ona alışığızda...
@Kaynak ustaya ne oldu onu bende bilmiyom abi..
La gardaşlık geçen sana dediğim mekan için cihaz bulamadım kamhi gundisinde varmı acaba
Yok gardaşım dediğin gibi cihaz kulanıcısıyla cihazdır öz kardeşimde olsa kendi gelmese cihazı kabul etmem teklifin yeter gönlü güzel gardaşım sana boşuna gardaşlık demedik şimdi daha iyi anladım baş tacısınAbi nasil bir cihazdi hatirlamaya calisiyorum...sanirim bir tasin altina nufus edecek bir pulse bakiyordun heralde....Kamhide olsa ne olacak abi...Kullanicisiyla beraber cihaz cihazdir...
sen bir bak...olmadi ben sana birsey ayarlamaya calisirim....canim abim..
Yok gardaşım dediğin gibi cihaz kulanıcısıyla cihazdır öz kardeşimde olsa kendi gelmese cihazı kabul etmem teklifin yeter gönlü güzel gardaşım sana boşuna gardaşlık demedik şimdi daha iyi anladım baş tacısın
Bakalım gardaşlık olmsa sen gelirsin anca öyle olur birkaç gün bana misafir olursun nasipte varsaKiymetli abim tesekkurler lakin sen cevrenden bak...olmadi ..sozumdeyim...aklinda olsun...
Ee o da bende olsun nede olsa işi ustasına bırakmak lazım dimi.?Hayırlı sabahlar sıvışmak mı ?
Şey kem küm ıh mıh
Beyaz et olmadı demekki oğlak devirecez en iyisi ben şimdiden alıp bahçeye koyayım hazırda dursun vakti gelene kadar büyüsün.kesme işi bende dua kaynak abimde pişirme işi kimde ?
Hayırlı sabahlar sıvışmak mı ?
Şey kem küm ıh mıh
Beyaz et olmadı demekki oğlak devirecez en iyisi ben şimdiden alıp bahçeye koyayım hazırda dursun vakti gelene kadar büyüsün.kesme işi bende dua kaynak abimde pişirme işi kimde ?
Yüreği gönlü zengin dostlar edinmek gibisi varmı şu saat En sonra bu dünyada ????????????????????????????Ee o da bende olsun nede olsa işi ustasına bırakmak lazım dimi.?
Nerde bizim gundiiiler @Kaynak @Kamhi Leonard son beş dakika gelmeyene kulluk var ahanda buraya yazıyorum @Talebe
Taze bitti ????????????????????????????????Balıklarrrrrr
Kebaplarrrr
Çaylarrr
Tekbirrr
Allahu ekberrrr ????????????????????
Bizi biz yapan unsurlar hehe
Yaklaştıranmı desek acep
neyse canım
hazımda sıkıntı olmasın size
demirhindi şerbeti ikram edeyim gundilerrr ))
Pazular Demir gibi olsun dimi hehe
Ekli dosyayı görüntüle 931
Taze bitti ????????????????????????????????
Sif sana göstermek için şişeyi aradım buldum ????????????Ekli dosyayı görüntüle 932
Halden anlıyorsun ????????????Ben kendim yapıyom gundii
Şuandada içiyom buz gibi bismillah ????
Kakule
zencefil
karanfil
tarçın
demirhindi
olduda kabız oldun dimi içine bir çay kaşığı sinameki karıştır üffff ))))
Halden anlıyorsun ????????????
Peki özel bir soru en hız ve etkili şekilde
Kilo vermek için bir tavsiyen varmı öneri veya ????