Sal vallahi etli yerinden bir ısırık alsın ????????kamhinin peşine bunu salsam olurmu
Ekli dosyayı görüntüle 1342
Sal vallahi etli yerinden bir ısırık alsın ????????kamhinin peşine bunu salsam olurmu
olsun en azından bu virüs iletide gitmiş olur ????onu salarsak kamhi çinde alır soluğu buralara gelmez birdaha
Bunu beyendim sağ el çıkmasa güzel olurmuş ????????kamhinin peşine bunu salsam olurmu
abartmak gibi olmasın ama benim hayvanlarla özel bir iletisimim var özellikle köpek ve kurtlarla ???? bana saldirmazlar ????onu salarsak kamhi çinde alır soluğu buralara gelmez birdaha
La Allah’ın gundisi kitlendinmi yineBunu beyendim sağ el çıkmasa güzel olurmuş ????????
Gardasliklar kusura bakmayın bugün bereket versin çok yogundum ????ahanda geldi kaçak
Yok yav ev bugün istilaya uğradı allah sahibim şimdi çıktı misafirlerimLa Allah’ın gundisi kitlendinmi yine
he bizde inandıkGardasliklar kusura bakmayın bugün bereket versin çok yogundum ????
Misafirlerin ayağa kalkmasıyla daha kapıdan çıkmadan gözüm tableti aradı????????
Kapı kapanır kapanmaz kaptigim gibi siteye girdim ????????
Ağa bundan bizim evde var ????????????????o zaman bende bunu salarım peşinde
Ekli dosyayı görüntüle 1345
Inanan allaha misafirlerim şimdi çıktı bugün bütün gün bir posta kalkmadan diyeti geldihe bizde inandık
sizin evde ondan varsa vay senin halineAğa bundan bizim evde var ????????????????