İmkansız yerler dino görsel olarak kaldıAllahın gun disi ayrı konu acsana bu güzel yer için ????????????
İmkansız yerler dino görsel olarak kaldıAllahın gun disi ayrı konu acsana bu güzel yer için ????????????
Aynen ikinc fotoda kemerli giriş yerine bak kral burda yaşamışHepsi ayrı ayri yerler buralar ????
Ama süper ????????????????
Haklısın abim ????gundi bana konu açder kendi açmaz sanki bizim yerler kuş uçmaz kervan geçmez yerlerde imkansızda olsa görsel olarak açççççççç
Evet ustam öyle düşünüyorumKitabe hangi dilde, Süryanice mi ?
He ya görüyor musun yaptığını ????????gundi bana konu açder kendi açmaz sanki bizim yerler kuş uçmaz kervan geçmez yerlerde imkansızda olsa görsel olarak açççççççç
Allaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh beee derim ????????????????Kıtlama şekeri yanında çay versem Ekli dosyayı görüntüle 1358
Bizim dunurlerin dunurleri biliyorum adil cevazdaArkadaşlar bu gün 200 metrekare arsa için birbirine giren emi çoçukları gördüm rabbim beterinden korusun insan oğlu bir avuç toprak doyurur seni yoksa dünyalar senin olsa gözün doymaz birde bu resimlere baktım varın gerisini siz düşünün Ekli dosyayı görüntüle 1371Ekli dosyayı görüntüle 1372
Iş yok güç yok yatsan yatilmiuorAllah sonumuzu hayretsin gundi yarasa adamlar olduk
Niye iş yok diyon gece gündüz tişört yapıyonuz stokları doldurdunuz muIş yok güç yok yatsan yatilmiuor
Köye geleyim dedim kararsızım ????
Bayramda son verdikNiye iş yok diyon gece gündüz tişört yapıyonuz stokları doldurdunuz mu