Okun alt ucundaki yerin altındaki kayaklikmo girismi nedir orası ?
Okun alt ucundaki yerin altındaki kayaklikmo girismi nedir orası ?
He vallahi başkan evde bakarkene fark etim birdaha gitmek farz oldu bakalım inşallahgundi resmi geniş almamış tam görünmüyor
Bu saatten sonra kurtlu mantar kalır ancak olsadaMantar sezonunu kapatım gundiEkli dosyayı görüntüle 1441 Ekli dosyayı görüntüle 1440
Yav He kedi olaşamadığı ciğere ne dermiş ????Bu saatten sonra kurtlu mantar kalır ancak olsada
Mantar bu saatten sonra yenmez ne he siYav He kedi olaşamadığı ciğere ne dermiş ????
Bu günde 1.5kg aldım gundi kim demiş yenmez diyeMantar bu saatten sonra yenmez ne he si
Bizim orda sezon bitti sizin orayı bilmem
Ona bakarsan erzurum da da yeni başladılar
Benim Payi mi kurut gelecem ????Bu günde 1.5kg aldım gundi kim demiş yenmez diye
Olur gardaşlık derin dondurucuda saklı kalsın ????????Benim Payi mi kurut gelecem ????
Çok yakında bir bomba patlicak ????Olur gardaşlık derin dondurucuda saklı kalsın ????????
@Deli Fırat galiba bu genç acemi ????????la gundiler mantar beklemez taze taze yenir sonra tehlikelidir sakım yemeyin dolapta bekletmeyin en fazla 1 gün sonra selanızı vermesinler demedi demeyin
gundi biriniz dondurucudan bahsediyo biriniz kurutmadan ben anlamam 2 sene önce burda biri birsürü mantar toplar konyaya izmire yakınlarına gönderir 3. 4 kişi hakkın rahmetine kavuştu hemde öyleki belli etmiyor 2 hafta sonra iç organlar istifa edince anlaşılıyor kurtuluş yok onun için ben mantardan herzaman korkarım hiç şakası olmaz@Deli Fırat galiba bu genç acemi ????????
ustam mantar güneşte kurutuldumu hiç birsey olmaz kışın çıkar yemeklik yap ye on numara beş yıldız ????
Daha toy 19 na yeni girmiş ???? gecen yıl 60 kg koyun sütü 15 kg mantarı derin dondurucuda sakladım kış boyu koyun yoğurdu eksik olmadı mantar eksik olmadı sofrada@Deli Fırat galiba bu genç acemi ????????
ustam mantar güneşte kurutuldumu hiç birsey olmaz kışın çıkar yemeklik yap ye on numara beş yıldız ????
Dolaman mı ustam heç sevmemafiyet olsun gurban süt neysede ben mantara güvenmem taze taze yerim günü geçtimi elimi deymem mantar biter dobalan başlar burda sizin oralarda varmı bilmem yalnız onuda ben sev
Ustam her türlü bahse girerimgundi biriniz dondurucudan bahsediyo biriniz kurutmadan ben anlamam 2 sene önce burda biri birsürü mantar toplar konyaya izmire yakınlarına gönderir 3. 4 kişi hakkın rahmetine kavuştu hemde öyleki belli etmiyor 2 hafta sonra iç organlar istifa edince anlaşılıyor kurtuluş yok onun için ben mantardan herzaman korkarım hiç şakası olmaz