Baba kaporta saç sakal bembeyaz ruhen 18 me yeni girdim ????????Sen yaşlanmazsın @Deli Fırat
Baba kaporta saç sakal bembeyaz ruhen 18 me yeni girdim ????????Sen yaşlanmazsın @Deli Fırat
bende 19 a yeni girdimBaba kaporta saç sakal bembeyaz ruhen 18 me yeni girdim ????????
sen daha çooook oturursun evde millet arazide sen kış gelince çıkarsın gariiKeca kur gibi biz evde oturuyoruz beyfendi unvanimizi elimizden aldı ????????????
Bekleyin beni ey dağlar bu hasret bitecek birgün ????????????
Allah Allah ben seni onbeş biliyordum seni ????bende 19 a yeni girdim
@aga_0074 cengelli fotili görmesin ????????????
La gundiii böyle bir tat yok ????@aga_0074 cengelli fotili görmesin ????????????
Adam daki keyfe bak yav ????????
O sudan kara demlikte ne çay çıkar düşünmesi bile deli ediyor beni ????????
Mesajı okudum elimi bardağa götürdüm oda bitmişLa gundiii böyle bir tat yok ????
La vicdansız gundiii ben sizin için bu kadar zahmetlere katlanayım adamlar büyük şehirde çıkamıyor bari gözleri bayram etsin diyeyim sizde bir teşekkür etmeyin çok kırıldım dahada görsel yok size ????????????Mesajı okudum elimi bardağa götürdüm oda bitmiş
Tam kaldırdım balkondan atacaktim son anda caydim
Sen benim ayarlarimi bzouyorsun ????
Allah senden razı bizi ekran başında kahir perişan ettiğin için ????????????La vicdansız gundiii ben sizin için bu kadar zahmetlere katlanayım adamlar büyük şehirde çıkamıyor bari gözleri bayram etsin diyeyim sizde bir teşekkür etmeyin çok kırıldım dahada görsel yok size ????????????
Yasaklar kalktığına göre ilk işin seyahat olur vur kendini dağa taşa gundiii ????Allah senden razı bizi ekran başında kahir perişan ettiğin için ????????????
3 hafta sonrasına ertelendi ????Yasaklar kalktığına göre ilk işin seyahat olur vur kendini dağa taşa gundiii ????
Hayırlısı gardaşlık sende plan bitmez ????3 hafta sonrasına ertelendi ????
Zaten kendim için ne zaman birşeye sebeplensem illa bir aksilik çıkacak
3 hafta sonrası için işimi sağlama almak için bir plan yapıyorum
E yer o planda yatarsa
Birde b plani yaptım ????
diyer planlar Neyse de inşallah işimiz B planına galmaz gundi ????