İki bardak çay içtim gizliden bir cıgara yaktım yok olmadı bu kamhi gundisi nerde bari ona sataşam ????olmaz sana yakışmaz çay iç sakinleş
İki bardak çay içtim gizliden bir cıgara yaktım yok olmadı bu kamhi gundisi nerde bari ona sataşam ????olmaz sana yakışmaz çay iç sakinleş
deliye musallat olunur mu saklandım sen gidince geldim ????İki bardak çay içtim gizliden bir cıgara yaktım yok olmadı bu kamhi gundisi nerde bari ona sataşam ????
Olmadımı öğretmenim sen sınıfta ayrımcılık yapıyonmu ???? küstüm ????Bakarsınız tabii @Deli Fırat ve @GÜLBAHÇELİ oldu mu böyle @Deli Fırat
Olmadımı öğretmenim sen sınıfta ayrımcılık yapıyonmu ???? küstüm ????
Hocam Deli kopya çekiyor tahtada tek ayak dursun ????????????Bi de beğenmemiş benim mesajımı bak. Bi çaya alınır mı gönlün de bakem.
Yok ???? kuzu çevirme + şalgam suyu +iki karademlik çayı iyidir ????Bi de beğenmemiş benim mesajımı bak. Bi çaya alınır mı gönlün de bakem.
Tüm bunların üzerine birde tütün sarsın bari tam olsun ????Yok ???? kuzu çevirme + şalgam suyu +iki karademlik çayı iyidir ????
La mnyg bende bu kamhi nin sağ kulagı niye kepçe diye düşünürdüm ????????????Hocam Deli kopya çekiyor tahtada tek ayak dursun ????????????
Olmadımı öğretmenim sen sınıfta ayrımcılık yapıyonmu ???? küstüm ????
Yok tütünler benden ????Tüm bunların üzerine birde tütün sarsın bari tam olsun ????
La mnyg bende bu kamhi nin sağ kulagı niye kepçe diye düşünürdüm ????????????
Kuzu çevirmeden haber ver ????Sınıf mı kaldı 1 senedir sınıflarda ders anlatamıyoruz. İşimizi unuttuk. Ama haklısın. Özür dilerim. Sana semaverler feda olsun ne demliği...
Kuzu çevirmek kolay ya yürürken geri döndürücen işte kuzuyu tek kişilik işKuzu çevirmeden haber ver ????
O yolları hiç hatırlatmaLa mnyg bende bu kamhi nin sağ kulagı niye kepçe diye düşünürdüm ????????????
ne yapsın sende üstüne fazla gitme anca bi durmasını bil sende yav nerene yiyeceksin ????Uyanık öğretmen kuzu çevirme gümbürtüye gidece ????????
Ne olurdu bir kuzu çevireydi ataşta yağı damlayaydı cız cız diye ????ne yapsın sende üstüne fazla gitme anca bi durmasını bil sende yav nerene yiyeceksin ????
bir günde yapma yahu bir gün yaaa????????????Ne olurdu bir kuzu çevireydi ataşta yağı damlayaydı cız cız diye ????
O zaman ben gideyim bir cıgara çevireyim ????bir günde yapma yahu bir gün yaaa????????????