Yaşlandıkça duygusalla bağlar oldum her yazıllandan bir anlam çıkarır mı oldum ???? bir süre aramı verem needem????kalp kırmaktan korkarım
Son düzenleme:
hayat şartları ve yaşlılık bazı şeyleri yanlış anlama olasılığını arttırıyor onun için bazen yazılanları tekrar tekrar okuyup anlamaya çalışmak ve hemen cevap vermemek gerek böyle yapılırsa daha dikkatli olunur ve kalp kırmamış olunur demek istediğim o anki piskolojiyle hareket etmemek gerekYaşlandıkça duygusalla bağlar oldum her yazıllandan bir anlam çıkarır mı oldum ???? bir süre aramı verem needem????kalp kırmaktan korkarım
şimdilik yok root ustaya sorduydum hot maili görebiliyorsan verde arayım dediydim bakıyım bulursam haber veririm dediydi ondanda haber çıkmadı bekliyorum???? bahçeli abim varmı bir haber sunset Usta'dan
Beraber olsun ustam????Afiyet olsun arkadaşlar ☺
Eyvallah ustam dardanoss usta bizi begenmiyor ???? sanırsam şaka bir yana oda kayıplardaEkip çok güzel toplanmış dostluklarınız baki olsun iyi forumlar . @dardanoss ustayı göremedim sanki
o burda günlük gelip gidiyor sen görmüyorsun yaşlanıyon herhaldeYahu @TEVFİK abimiz nerelerde ????
olabilirmi aceba hadi ben olsam tamam derimde ustam çok genç saygılarımı Arz ediyorum.o burda günlük gelip gidiyor sen görmüyorsun yaşlanıyon herhalde
fırat genç yaşlılardan kafası nerelerde kendinden haberi yok ona ceza vermem gerek kim kimdir deyişiklikler oldumu haberi yok onun için 3 gün çay yok fırataolabilirmi aceba hadi ben olsam tamam derimde ustam çok genç saygılarımı Arz ediyorum.
Selamünaleyküm sayın ustam..fırat genç yaşlılardan kafası nerelerde kendinden haberi yok ona ceza vermem gerek kim kimdir deyişiklikler oldumu haberi yok onun için 3 gün çay yok fırata
Hepsinden haberin var yazayım mı ????fırat genç yaşlılardan kafası nerelerde kendinden haberi yok ona ceza vermem gerek kim kimdir deyişiklikler oldumu haberi yok onun için 3 gün çay yok fırata
Merhametli ustam cansın Tevfik abime de selam söyle ????Selamünaleyküm sayın ustam..
. yazıktır ..günah olur.kıyamam ben ben ustam. Bari bu cezayı 3 gün değilde 3 saat olsun.derim nasıl ama düşüncem. Saygılar.
Birlikte olması dileğiyle Can ????Ekip çok güzel toplanmış dostluklarınız baki olsun iyi forumlar . @dardanoss ustayı göremedim sanki
Ya yapma böyle sen boyle yapıncaSelamünaleyküm sayın ustam..
. yazıktır ..günah olur.kıyamam ben ben ustam. Bari bu cezayı 3 gün değilde 3 saat olsun.derim nasıl ama düşüncem. Saygılar.