eski

VİP Üye
Çok üzgünüm üstad veteriner ne diyor nasıl bir teşhis bir tedavi bulamıyor rabbim yardım etsin
Amin teşekkürler.virüs bir oraya vuruyor bir buraya vuruyor. 3 yıldır uğraşıyoruz . 1 yıldır kemik ve kasa vuruyor kaç veteriner kaç hoca gezdik. her gün kedinin durumu hakkında iletişim halindeyiz çaresi tedavisi yok. tüm vetlerde hastalığın kaynağı şu diyamedi . var olana tedavi uygulandı , virüs öldürülemedi. kemik ve kas hasarının tedavisi yok. ilaçları yok. insana çalışan bir çok ilaç kedilere ölümcül. diğerleride başka organlara ağır hasar veriyor. 1 yıldır çaresizliği yaşıyoruz . deye deneye gidiyoruz. kan verilecek. vetin biri kök hücre tedavisi uygulayalım diyor. geniş kapsamlı bir kaç çeşit tahlil tekrar yapıldı sonuçları bekliyoruz .

DELİ FIRAT

DOĞACI
VİP Üye
Allah yardımcın olsun yahu sen bir meleksin rabbim seni darda bırakmasın seni gıpta ile anıyorum seni yaptığını insanlar insana yapmıyor Allah senden razı olsun

eski

VİP Üye
Allah yardımcın olsun yahu sen bir meleksin rabbim seni darda bırakmasın seni gıpta ile anıyorum seni yaptığını insanlar insana yapmıyor Allah senden razı olsun
ölmeden bir hayvan hastanesi amak bana nasip olsun . bu dünyada başka bir şey istemiyorum . biliyorum sadece hayal ama hayalide güzel.
cümlemizden razı olsun