ben Size böyle bir çay ikram etsem.formun delisi kimse cezayı o yer kendime ceza verecek deyilim herhalde
ben Size böyle bir çay ikram etsem.formun delisi kimse cezayı o yer kendime ceza verecek deyilim herhalde
Selamunaleyküm evet sayın ustam kahvenin kırk yıl hatırı var denir doğrudur ama bu kahvede bir başka ellerinize sağlık çok güzeldi kahve içinde çok teşekkürler.kahvenin kırk yıl hatırı var derler onun için bende kahve yaptım buyrun için ☺????
Ekli dosyayı görüntüle 2785
Gel başım üstünde yerin var son bir buçuk ay kaldı dahada gidilmez oralarasaolasın gurban şimdi o gösterdiğin yerlerde olmak vardı çayı orda içmeli
o arazide bissiz iç bakalım çayları hemide tavşan kanıCayllllllaaaarrrrr????Ekli dosyayı görüntüle 2814
Amin teşekkürler.virüs bir oraya vuruyor bir buraya vuruyor. 3 yıldır uğraşıyoruz . 1 yıldır kemik ve kasa vuruyor kaç veteriner kaç hoca gezdik. her gün kedinin durumu hakkında iletişim halindeyiz çaresi tedavisi yok. tüm vetlerde hastalığın kaynağı şu diyamedi . var olana tedavi uygulandı , virüs öldürülemedi. kemik ve kas hasarının tedavisi yok. ilaçları yok. insana çalışan bir çok ilaç kedilere ölümcül. diğerleride başka organlara ağır hasar veriyor. 1 yıldır çaresizliği yaşıyoruz . deye deneye gidiyoruz. kan verilecek. vetin biri kök hücre tedavisi uygulayalım diyor. geniş kapsamlı bir kaç çeşit tahlil tekrar yapıldı sonuçları bekliyoruz .Çok üzgünüm üstad veteriner ne diyor nasıl bir teşhis bir tedavi bulamıyor rabbim yardım etsin
ölmeden bir hayvan hastanesi amak bana nasip olsun . bu dünyada başka bir şey istemiyorum . biliyorum sadece hayal ama hayalide güzel.Allah yardımcın olsun yahu sen bir meleksin rabbim seni darda bırakmasın seni gıpta ile anıyorum seni yaptığını insanlar insana yapmıyor Allah senden razı olsun