Onun nickini değişip talebe koyacamGülbahceli abim...nasilsin...seni gormek seninle muhabbet ne guzel...oguza tektekcilik ve incelikleri ogretme sende ...
Onun nickini değişip talebe koyacam
Azimlidir bizim @selim oğuz19Sonra mushap usta gibi duayen bir usta cikmasin eminmisin...bir daha düşün dostum...acele karar verme..
Etme ustam ben nerde olduğumu bilirim biraz fazla okuyorum o kadar ustalık öyle okuyarak kazanılmıyor talebelik baş tacı benim için .Sonra mushap usta gibi duayen bir usta cikmasin eminmisin...bir daha düşün dostum...acele karar verme..
saolasın gurban seni görmekte öyle o iş bende bildiklerimi aktarırım sen merak etme hatta perelerin döneminide örgetirim bildiğim kadarGülbahceli abim...nasilsin...seni gormek seninle muhabbet ne guzel...oguza tektekcilik ve incelikleri ogretme sende ...
istediğin resimmi işaretmi söyle elimde olanlar emrine amade gurban ayaklarmı sunaklarmı
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarına sabır versin inşallahDostlar bana az müsade
Alt kattaki komsumun kendi koylum ayrica
covid19 dan ölüm haberi geldi
Tüm bina aşağıya yıkıldı 38 yaşında kronik hastaligida vardi
Ecel iste
Maraba hemi ????????????????Bir sürü çaylak getirdim talebe getirdim ben senin haberin yok
@selim oğuz19 ???????? yeni marabamiz ????????
ALLAH rahmet eylesin
Eyvallah dostlar olenle olunmez hayat devam ediyorAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarına sabır versin inşallah
@GÜLBAHÇELİ @Mushap ustam @kaan5557 dostum bak yeni talebe gelmiş ????Maraba hemi ????????????????
Bu akşam ölen genç aşağıdaki evlerde yüksek olan evin sahibi iki katlı gibi görünen ev onların@Deli Fırat dino su resimlere bir bak
seninkileri görünce dedim bu ne aynısı gibi ????
Ekli dosyayı görüntüle 1073
Ekli dosyayı görüntüle 1074
Formlarda yeni ustam yazmayı bile yeni çözüyor ????bu arkadaşı daha önceden tanımıyorum kimkine benim gibi acemimi
He aynı bölgeler gibi la gundi bu yıl bizim buralar Karadeniz’e döndü paso yağmurlu@Deli Fırat dino su resimlere bir bak
seninkileri görünce dedim bu ne aynısı gibi ????
Ekli dosyayı görüntüle 1073
Ekli dosyayı görüntüle 1074