Dostlar Sofrası kara demlik

Evde kalın ben sizin için doğadayım 30B26871-BED3-4DD8-807C-E84F30F7408E.jpegAFBD409E-5404-4D2A-B362-47BD0065F9EC.jpeg325DD5A9-8DB4-4F98-8A7C-5A60608CE6BB.jpegAF26C1AC-97EC-4F87-9F5F-A92BDC3A9595.jpeg2F94FD2A-6A52-47E3-879E-655FD21AB020.jpegE8CA80DD-A3FF-40BF-BA37-48EC112C298C.jpeg

kendinimi vurduracan bize gurban adamın gözüne sokar gibi çaydanlığıda koymuşsun oraya olmuyor gidemeyenler var insanın canını çektirme ikinci resimdeki kırmızı lalemi kayanın yanında ????

kendinimi vurduracan bize gurban adamın gözüne sokar gibi çaydanlığıda koymuşsun oraya olmuyor gidemeyenler var insanın canını çektirme ikinci resimdeki kırmızı lalemi kayanın yanında ????
Nisbet yapıyor bu bize ????

yapsın bakalım gün ola harman ola

Öyle olsun ben sizin için oruçlu kendimi dağa taşa vurayım birdaha yaparsam iki olsun ????

sevsinler seni sankim bizim için dağa taşa çıkıyormuş oralara gidip kafayı dağıtıp sitres atıyom dimiyoda sana o lalemi diye sordum yazıları doğru dürüş okumuyon ALLAH IN gundisi :D ????

sevsinler seni sankim bizim için dağa taşa çıkıyormuş oralara gidip kafayı dağıtıp sitres atıyom dimiyoda sana o lalemi diye sordum yazıları doğru dürüş okumuyon ALLAH IN gundisi :D ????
Hey maşşAllah yaşa göre gözler iyi daha Ters lale ustam ne kazıyon barmak kadar çoçuğa ???? kendim için çıkıyorsam yarın iftara kadar çay içmeyem ????

Son düzenleme:
@kaan5557 kurban nasılsın iyimisin la gundi sessiz takılyon hayırdır

@GÜLBAHÇELİ ustam hayret burası için yorum yapmamışsın ufacık Lale’yi gördünde kilise kalıntısı karşısındaki tepe yere hiç dikkat etmemişsin demeki neymiş bazen gözden kaçıyor ???? 9467F4CF-5BE8-443B-BDD2-DAA9F8374CBE.jpegC434C156-5039-4540-86BA-956CE4711D16.jpeg

@kaan5557 kurban nasılsın iyimisin la gundi sessiz takılyon hayırdır

Yok abi sessiz degilde...bir baktim ortalik sakin...herkez uykuda gürültu yapmayayim dedim..huzur önemli şamata yapan sevilmez...antipatik davranislar bana gore degil.. :) :)
Tabi simdi sahur vakti herkez yavas yavas uyaniyor..

Yok abi sessiz degilde...bir baktim ortalik sakin...herkez uykuda gürültu yapmayayim dedim..huzur önemli şamata yapan sevilmez...antipatik davranislar bana gore degil.. :) :)
Tabi simdi sahur vakti herkez yavas yavas uyaniyor..
Vağ vağ bakhele bizim gundi nekadar düşünceli la gundi sen gürültü patırtı yap bizim gıgımız çıkmaz ben sahura kadar burdayım ihtiyarlar düşünsün ????

Deli kaçar hayırlı ve bereketli sahurlar inşallah

@GÜLBAHÇELİ ustam hayret burası için yorum yapmamışsın ufacık Lale’yi gördünde kilise kalıntısı karşısındaki tepe yere hiç dikkat etmemişsin demeki neymiş bazen gözden kaçıyor ???? Ekli dosyayı görüntüle 1106Ekli dosyayı görüntüle 1107
ben çiçeği gördümmü gözüm başka şey görmez o laleyi alır gelir bahçeye dikerdim bendede öyle bir hastalık var dağdan çok çeşit çiçek getirip yetiştirdim benim diyer hobim ???? resimleride öyle yakın net çekiyonda fizandaki kayalığı görmedinmi diyon biraz yakın çekimler yapsana kale olsa nolacak tarumar olmuştur bari çiçek olmasın yetiştirip çoğaltmak gerek ;)

ben çiçeği gördümmü gözüm başka şey görmez o laleyi alır gelir bahçeye dikerdim bendede öyle bir hastalık var dağdan çok çeşit çiçek getirip yetiştirdim benim diyer hobim ???? resimleride öyle yakın net çekiyonda fizandaki kayalığı görmedinmi diyon biraz yakın çekimler yapsana kale olsa nolacak tarumar olmuştur bari çiçek olmasın yetiştirip çoğaltmak gerek ;)
Allah iyiliğini versin emi hassas adamsın vesselam Bayram’dan sonra çıkacam oraya inşallah

Son düzenleme:
Bardaklar hazır olsun çay demleniyor wey ben duymadım görmedim demeyin sonra 2A94ECB0-8004-4337-8E8A-3D2C816D732B.jpeg

bunların geçiş merdivenleri nerede????

0E486437-DE5C-4AFE-AB96-6BBD623EAF77.jpg

Dikkatimi çekti ama İmkansız gibi oralar hemen aşağıda yol var

Geri