Hayde ????şimdi gel börek bul başa gelen çekilir bari tarifini ver gidip börek yapayım ????????Ekli dosyayı görüntüle 2314 afiyet olsun.caylar sizden Böreklerde benden.
Hayde ????şimdi gel börek bul başa gelen çekilir bari tarifini ver gidip börek yapayım ????????Ekli dosyayı görüntüle 2314 afiyet olsun.caylar sizden Böreklerde benden.
borekte yeme ne olacak oda eksik kalsin ????Şimdi börek işide bana yabancı branşım mangal daş kebabı çay ???? ne edem nasıl yapam gözleme yapsam ????
Ne edem huyum kurusun göz aç ????borekte yeme ne olacak oda eksik kalsin ????
mangal hastasıHey maşşAllah Hayırlı yaşasın prenses yigenim dayısına çekmiş çay mangal nerde oda orda ????
Hayde ????şimdi gel börek bul başa gelen çekilir bari tarifini ver gidip börek yapayım ????????
Fırat ustam afiyet olsun, sormak isterim dumana gelen cenderme olur diye hiç endisseleniyor musun yada geldi mi şimdiyece,Yağmur yağıyor ateşte Çay huzur budur çaylarrr Ekli dosyayı görüntüle 2312Ekli dosyayı görüntüle 2313
he he belli oluyor cocuğu mangalın başında bekletmişsin etleri kendin yemişsin mangal bekleme eğitimimangal hastası
kasap onunde bekleyen kedi gibi
mangal dibinde bekler ????
eee ağacı yaşken eyeceksin Eğitim şart ????
en zoruda o zaten beklemek ????????????he he belli oluyor cocuğu mangalın başında bekletmişsin etleri kendin yemişsin mangal bekleme eğitimi
Eyvallah gardaş sıkıntı yok önce karakola gider izin alırız ekine bakacaz ağaç budayacaz gibi ve genellikle iki muhabbetten sonra açıkça derim gömü arayacam ve geneli Güler etme dayı der sadece arazide iken bir seferinde özel harekete yakalandık derdimizi anlatıncaya kadar iki gün geçti malum bölge sıkıntılıFırat ustam afiyet olsun, sormak isterim dumana gelen cenderme olur diye hiç endisseleniyor musun yada geldi mi şimdiyece,
Helloo ihtiyar delikanlı???? nerdesin niye bizi sormaz oldun gelmez oldun sıkıntı nedir ????
canım çok fena çay çekmişti, manzara da güzel olunca resmen eridim bittim çay diye ama korktum valla ateş yakmayaEyvallah gardaş sıkıntı yok önce karakola gider izin alırız ekine bakacaz ağaç budayacaz gibi ve genellikle iki muhabbetten sonra açıkça derim gömü arayacam ve geneli Güler etme dayı der sadece arazide iken bir seferinde özel harekete yakalandık derdimizi anlatıncaya kadar iki gün geçti malum bölge sıkıntılı
İşlem mi yapıyordum hayırdır ????canım çok fena çay çekmişti, manzara da güzel olunca resmen eridim bittim çay diye ama korktum valla ateş yakmaya
aynen ustam, teneke arıyordum ????????İşlem mi yapıyordum hayırdır ????