GÜLBAHÇELİ
VİP Üye
çay iyidir usta insanı sakinleştirirYaw o değilde çayı çok arayan biri değilim ama bu forum beni tiryaki yapacak böyle giderse...
çay iyidir usta insanı sakinleştirirYaw o değilde çayı çok arayan biri değilim ama bu forum beni tiryaki yapacak böyle giderse...
Çay içmeyen hele karademlik çayı içmeyen defineci değildir ????????Yaw o değilde çayı çok arayan biri değilim ama bu forum beni tiryaki yapacak böyle giderse...
???????? Selamlar sayın ustam Selamlar Allah benim İyiliğimi vermiş zaten ustam bir yerden bişey-çikler alamadım , yapamadım,,beceremedim. başaramadım saygılar.Tevfik emice alacağın olsun Allah iyiliğinizi versin emi
Azucuk daha demli olsun ????
özgür özelden açıklasın ben karışmamŞimdi bana bu konuyu açıklayın yaren ve özgür beyler ne oliyi ????
Kayıtta yok vallahi ))) hazırlar eklerim gündüzden, gecelerin efendisi gitti )))
he heeee gundi nerelerdesin sen hoşgeldin can kardeşşş....Sedegor geldim kardeşim...selamını aldım..sen buradasın valla şimdi haberim oldu...
Selamunaleyküm tamam ben ne olduğunu Deli Fırat ustam söylerim görüşmek üzere.Saygılarımla.özgür özelden açıklasın ben karışmam
Selamunaleyküm sayın Kaan ustam sizde Hoşgeldiniz sizi burada görmek çok güzel SaygılarımlaSedegor geldim kardeşim...selamını aldım..sen buradasın valla şimdi haberim oldu...
Ben yeni göze carptım heralde Kaanım site kuruldu kurulalı geriden izliyorum buradaydım zaten.Sedegor geldim kardeşim...selamını aldım..sen buradasın valla şimdi haberim oldu...
Selamunaleyküm sayın Kaan ustam sizde Hoşgeldiniz sizi burada görmek çok güzel Saygılarımla
Ben yeni göze carptım heralde Kaanım site kuruldu kurulalı geriden izliyorum buradaydım zaten.
Sen nasılsın iyisin inşallah.
Sagolsunlar. Senin oldugun yer güzeldir.Eyvallah sedegor ustam....senin burada zaman zaman oldugunu biliyorum da renkli görunce şasirdim....ustalar ve ağa biraz emri vakiyle renkli yapmis seni...ama böyle güzel bilgin olsun...itiraz etme...
Selamunaleyküm sayın ustam sizin ... O' güzel yorumlarınızı,Bilgilerinizi kopyalamış kara kaplı defterimde saklamıştım aradan baya bir seneler geçti tekrar O bilgilerinizden yaralanmak İsteriz.Sevgi ve Saygılarımla.Özgür ustam hoşbulduk...
Bir ara , ara verdik forumlara yeniden ısınmaya çalışıyoruz...onun verdiği bir mahmurluk diyelim....insallah daha sık beraber olacağız...saygilar ustam...
Özgür açıkladı senin açıklamanıda alalım özeleözgür özelden açıklasın ben karışmam
ne açıkladı bilmeyomda aynısı benim açıklamamda farklı birşey deyilÖzgür açıkladı senin açıklamanıda alalım özele
????????????????Özgür açıkladı senin açıklamanıda alalım özele