Ben geldim bu güzel çay böreksiz olmaz Böbrekte çaysız oşmaz hadi Afiyet OlsunLa gardaş çaya gelen yokmu ???? Ekli dosyayı görüntüle 2357
günah çıkarmayamı gittinyediklerim bana gorduklerim size ????????
taksimdeki kilise ????Ekli dosyayı görüntüle 2356
ya yok be allah yazdıysa bozsun dagünah çıkarmayamı gittin![]()
![]()
hic böyle dusunmemistim????????????sen günah deyil para çıkarmaya gitmişsin anlaşılan![]()
takipteyiz ????Ne edersiniz çılgın defineciler ????
Takipini döverim ????takipteyiz ????
Allah yardımcı olsun kıymetli abim üzüldüm rabbim hayırlı olanı eylesin şifalık ise tez elden şifasını versin anneye inşallahyok gurban senlik bir durum yok sen baş tacısın şu günler anayla uğraşıyom malum yaşlılık hali biraz rahatsız onun için fazla keyfim yok ara sıra bakıp çıkıyom sizlik bir durum yok keyfim olmayınca birşey yapasım gelmiyor idare edin
Ulaaaa kar suyuylada fena oli bu melet ????
Büyük Geçmiş olsun abim ????yok gurban senlik bir durum yok sen baş tacısın şu günler anayla uğraşıyom malum yaşlılık hali biraz rahatsız onun için fazla keyfim yok ara sıra bakıp çıkıyom sizlik bir durum yok keyfim olmayınca birşey yapasım gelmiyor idare edin
Selamunaleyküm sayın ustam Gelmiş geçmiş olsun Allah Acil Şifalar versin.hani derler'ya..Ana gibi yar olmaz bağdat gibi diyar bulunmaz diye Annelerimizin kıymetini bilmek lazım.benim annem öldükten sonra asıl evin direği olan annem olduğunu anladım.Allah hiç kimseyi Anasız bırakmasın.yok gurban senlik bir durum yok sen baş tacısın şu günler anayla uğraşıyom malum yaşlılık hali biraz rahatsız onun için fazla keyfim yok ara sıra bakıp çıkıyom sizlik bir durum yok keyfim olmayınca birşey yapasım gelmiyor idare edin
Anlıyoruz, ama..
Sitemizin devamlılığı için reklam gelirlerine ihtiyacımız var. Lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın veya sitemizi beyaz listeye ekleyin. Teşekkürler!.. DefineNoktası Forum yönetimi.