Baykan
Kayıtlı Üye
bunun hakkında ne düşünüyorsunuz...????
30 mt batısında açılmış 3 adet mezar. Bende şok oldum. En azından sağlam katıldığını sanıyordum. Maalesef yok. Kendi kayasında ve çevresinde birşey yok. Kare güneye bakıyor ustam karenin hemen 1 mt doğu tarafında vaftiz çukuru var. Ölçüleri 100×130 cm.bunun hakkında ne düşünüyorsunuz...????
Bu resim karenin 2 mt güneyinde ustam burayı giriş düşündüyseniz karenin odasının girişi degil. Kare nin odası açılık karenin 10 mt güneyinde.
Ustam siz küçük bir kasa yada müjde imasında mi bulunuyorsunuz. Aslında çubukla odasına bakarken tam mihrabın sağında yön verdi baktım küçük bir alanı çekiyordu mineral diye kulak asmadım mineral testi de yapamadım. Yer bizde yine bakarız ustam.ben olsam o mihrabın sağ yada sol tarafında bir dedektör yada çubuk tutardım bu fırsatıda kaçırmazdım
aynen oyle küçük bir miktar var..bunu bizzat kendim gördüm ve yaşadım..tecrube ettim ondan diyoırumUstam siz küçük bir kasa yada müjde imasında mi bulunuyorsunuz. Yer bizde yine bakarız ustam.
Teşekkürler ustam tekrar bakarım. Kare nin içinde bu durum olabilir.aynen oyle küçük bir miktar var..bunu bizzat kendim gördüm ve yaşadım..tecrube ettim ondan diyoırum
Teşekkürler ustam bilgler ve yardımınız için lakin işaret mihrap değil yanlış görmeyesiniz.Üst kısmı ters V gibi lahit çatısı dediğimiz türden. Tekrar yakınlaştırıp bakarmısınız bi zahmet.hayır mihrabın sağ yada sol tarafında toprakta olacak bir adım kadar..ve 1 mt geçmez derinliği
Oooo bu tılsım çok güzel
Teşekkürler ustam lakin tılsım yok.Oooo bu tılsım çok güzel
Ekli dosya budur ustam.Ekli dosya bende açılmıyor ????