Rica ederim dostum kırmayı geldiğin için teşekkür ederimHosbulduk eyvallah ustam tskler.
Macera takımını burda görmek isteriz
Herşey üyelerin rahatlığı için
Bize bir gelene 10 gitme faaliyeti başlamıştır
Rica ederim dostum kırmayı geldiğin için teşekkür ederimHosbulduk eyvallah ustam tskler.
Soylerim kendisine gelir elbet eyvallah .Rica ederim dostum kırmayı geldiğin için teşekkür ederim
Macera takımını burda görmek isteriz
Herşey üyelerin rahatlığı için
Bize bir gelene 10 gitme faaliyeti başlamıştır
şimdi nasıl siva kardeşimin isim rengi ???
Hosbulduk kaan ustam sizde hosgelmissiniz. Kendi capimizda ugrasiyoruz surferle . TsklerSiva usta gelmiş..hosgelmiş sefalar getirmiş..
Kamhi dostum surferin duayeni olduğunu daha önce söylemisti..çalışmalarınızda başarılar sayın ustam..
degerli ustadım sizler için bir kategori açtıım surfer çalışmaları diye....isterseniz çalışmalarınızı yayınlaya bilirsiniz..saygılar hürmetlerHosbulduk kaan ustam sizde hosgelmissiniz. Kendi capimizda ugrasiyoruz surferle . Tskler
arkadaşlarda bu konu üzerinde çalışmalar yapıyorlar işte..deneme yanılma payı olarakArkadaşlar ben bu surfere fransızım aklım hiç basmıyor beni yanlış anlamayın. Bu surfer ile yer belirlenip çalışılıp sonuça varan arkadaş oldu mu?
Ben diğer sitedeyken bu surfer konusunu kaçırmışım okumamışım bilen biri beni aydınlatırsa sevinirim.
Kulağını çekmek lazım demi ya ????????????Sarıhanlı madem uğruyosunuz bir merhaba deyin gurban