Hayırlı olsun

Hosbulduk eyvallah ustam tskler.
Rica ederim dostum kırmayı geldiğin için teşekkür ederim
Macera takımını burda görmek isteriz :)
Herşey üyelerin rahatlığı için
Bize bir gelene 10 gitme faaliyeti başlamıştır ;)

Rica ederim dostum kırmayı geldiğin için teşekkür ederim
Macera takımını burda görmek isteriz :)
Herşey üyelerin rahatlığı için
Bize bir gelene 10 gitme faaliyeti başlamıştır ;)
Soylerim kendisine gelir elbet eyvallah .

Siva usta gelmiş..hosgelmiş sefalar getirmiş..
Kamhi dostum surferin duayeni olduğunu daha önce söylemisti..çalışmalarınızda başarılar sayın ustam..

şimdi nasıl siva kardeşimin isim rengi ???

Siva usta gelmiş..hosgelmiş sefalar getirmiş..
Kamhi dostum surferin duayeni olduğunu daha önce söylemisti..çalışmalarınızda başarılar sayın ustam..
Hosbulduk kaan ustam sizde hosgelmissiniz. Kendi capimizda ugrasiyoruz surferle . Tskler

Hosbulduk kaan ustam sizde hosgelmissiniz. Kendi capimizda ugrasiyoruz surferle . Tskler
degerli ustadım sizler için bir kategori açtıım surfer çalışmaları diye....isterseniz çalışmalarınızı yayınlaya bilirsiniz..saygılar hürmetler

Arkadaşlar ben bu surfere fransızım aklım hiç basmıyor beni yanlış anlamayın. Bu surfer ile yer belirlenip çalışılıp sonuça varan arkadaş oldu mu?
Ben diğer sitedeyken bu surfer konusunu kaçırmışım okumamışım bilen biri beni aydınlatırsa sevinirim.

Arkadaşlar ben bu surfere fransızım aklım hiç basmıyor beni yanlış anlamayın. Bu surfer ile yer belirlenip çalışılıp sonuça varan arkadaş oldu mu?
Ben diğer sitedeyken bu surfer konusunu kaçırmışım okumamışım bilen biri beni aydınlatırsa sevinirim.
arkadaşlarda bu konu üzerinde çalışmalar yapıyorlar işte..deneme yanılma payı olarak

:unsure::unsure::unsure:Sarıhanlı madem uğruyosunuz bir merhaba deyin gurban

esas senin kulağın çekilecek sana çay yok cezalısın

Geri