oymak beyi
Moderator
selam Ustalarim. inşallah hava muhalefeti olmazsa bu ay ortasında memlekete gitmeyi planlıyorum. gitme amacım Bi kaya mezarı için. diğer açtığım konuda kayanın bir iki resmi var. Boğa heykeli olan Bi kayanın içinde saklı olduğunu düşünüyorum. tam noktasını tespit şüphelendigim yeri kontrol edeceğim. hem cihaz hem çubuk ile bakacağım. cubukts acemiyim ama olsun cihaz var. size sormak istediğim, yardımınızı istediğim nokta şu, eğer sinyal alırsam nasil bir yol izlemeliyim? daha önce böyle bisey yapmadım, yapanı da görmedim.
yapmak istediğim şey, kayanın içini yarım metre genişlikte, bir metre uzunlukta oymak. çekmece gibi. resim ekliyorum resimde ki gibi,...
kayanın yüksekliği baya var ama oymak istediğim yer iki buçuk metre yükseklikte...
kayayı bu şekilde nasıl oyabilirim. giderken aklımda ki tek şey ısıtıp su dökmek ????
yapmak istediğim şey, kayanın içini yarım metre genişlikte, bir metre uzunlukta oymak. çekmece gibi. resim ekliyorum resimde ki gibi,...
kayanın yüksekliği baya var ama oymak istediğim yer iki buçuk metre yükseklikte...
kayayı bu şekilde nasıl oyabilirim. giderken aklımda ki tek şey ısıtıp su dökmek ????