Konulara yazamıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mushap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mushap

Kayıtlı Üye
Puanları 12
Solutions 0
Baykan kardeşimiz ve meltun usta hayırlı olsun konularına yazamıyor beğeni yapamıyorum sorun rütbe mi yada benden dolayı mı ?
Her iki ustamada hayırlı olmasını diliyorum.
Birde fotoğraf yükleme sıkıntım var boyutu büyük uyarısı alıyorum PC kullanmadığım için boyutu düşürebileceğim android uygulaması önerebilir misiniz ?

Baykan kardeşimiz ve meltun usta hayırlı olsun konularına yazamıyor beğeni yapamıyorum sorun rütbe mi yada benden dolayı mı ?
Birde fotoğraf yükleme sıkıntım var boyutu büyük uyarısı alıyorum PC kullanmadığım için boyutu düşürebileceğim android uygulaması önerebilir misiniz ?

Gönderecegin fotografin telefondan ekran goruntusunu cek..o çektigin fotorafin gereksiz yerlerini kes...gönder...boyut küculdu...en kestirme pratik cozum..

Teşekkürler kardeşim darısı sana inşaallah.

Kırpa kırpa bu kadar kaldı bizim kullanışlı oyma :) denemek için ekledim karademliğimiz yok malesef ama oyma ocak var
IMG_20200201_161802_787.jpg

Isınmayada karademlikte çay yapmayada çok uygun yani.

Çayda olaymış süper olurdu yani????

Bende bir görsel paylaşayım siftahı yapalım bari.

Baykan kardeşim begendiğine sevindim 1 metre arkası deniz yakaladığını pişirmeye müsait kısmet olurda gelen ustalarım olursa ocak hazır geriye balığı yakalamak kalıyor :)

20200201_163612.jpg20200201_163442.jpg20200201_163517.jpg20200201_163517.jpg20200201_163612.jpg

Ekli dosyalar

• 20200201_163634.jpg
    20200201_163634.jpg
    186.5 KB · Görüntüleme: 2
Maksat Görsel olsun gerçek ve kaliteli işaret görelim bari.

@ Kaynak ustam bu işaretleri seviyii biliiyem.

adamlar mihrabın içinde ateş ykmış :)

Baykan kardeşim begendiğine sevindim 1 metre arkası deniz yakaladığını pişirmeye müsait kısmet olurda gelen ustalarım olursa ocak hazır geriye balığı yakalamak kalıyor :)
Geriye en zor iş kalıyor, balıklarda uyanık olmuş oltaya gelmiyor.

@Talebe ustam bu yonca yapraklı da neyin nesi olaki :)

Geri