Selamunaleykum ???????? çok dokunaklıydı keşke bu güzel ve iyi niyetli teyzenin oğlu olsaydım.saygılar.Ah be teyzem esas kralın kızı sensin. Ne temiz bir kalp ne güzel bir yürek.
Bende sonuna bayıldım demek sonlar hep böyle son buluyor.sonu çok muhteşem bitmiş......bayıldım videoya
sahilde altın neden arandığını söyliyim sana ustambu sahilde. altın arama olayının sebebi ne acaba?
çok güzel, cevaplanması gereken bir konuya degindiniz ustam. hani dedektörle aramak yasak tı, hani cenderme elimizden alıyordu ????bu sahillerde elinde dedektörle gezenlerin çoğu altın bulupta geçindiğini biliyorum nedense dolaşıp aramak sahilde serbest
çok güzel ve
çok güzel, cevaplanması gereken bir konuya degindiniz ustam. hani dedektörle aramak yasak tı, hani cenderme elimizden alıyordu ????
evet ne yazıkki dediğiniz gibi ama sahilde karışmıyorlar karışamıyorlar neden bende sordum O kişilere yok karım altınını düşürdü kızım kaybetti yok ben künyemi kaybettim diyorlar ama tabiiki de pekte inandırıcı değil hani ne demişler denizde bulunan şeyler bulanındır diye işte ancak oda belki sahil güvenlik gelirse ona birşey diyemem zaten adamlar bu işin uzmanı olmuşlar...kimileri ise elinde çomaklan bile arayıp buluyor kolye gibi değerli madenleri benim elimdede cihaz var ben ne yazıkki işimden dolayı arama fırstım olmadı ben sadece bakmakla yetindim.çok güzel ve
çok güzel, cevaplanması gereken bir konuya degindiniz ustam. hani dedektörle aramak yasak tı, hani cenderme elimizden alıyordu ????
üzülerek , evet veya olabilir diyemiyeceğim çünkü bu gibi kişilerin bilmiş olması lazım denize girilceği zaman böyle kıymetli eşyaların genleşeceğini bilmeleri gerekir ben bir bakıyorum adam olsun bayan olsun boynunda kolye ile denize girip dalış bile yapıyorlar bunlar bilmeleri gerekmezmi.? hatta bir bayan bana geldi 4 tane adana burması bileziğimi düşürdüm yardım istedi ne oldu gitti.sonra ne oldu kışın büyük dalgalarla beraber dışarıya atıp buldular onun gibi çok şeylerin bulunduğunu ben kendi gözlerimle gördüm tabi ben hariç.Ama işin başkalarının kaybettiğini aramaya çalışmak etik midir değil midir? Tartışma konusu olabilir. Bir de madem amacın bundan bir kar elde etmek en azından hepsi olmasa bile bir kısmını bari bir yere hayır olarak ver değil mi
cünkü sahiller yüzeysel olduğu için serbest define işine girmiyor sahiller sit alanı olmadığı için ve sahilde tarihi eser çıkmayacağı için serbest bırakıyorlar....bu sahillerde elinde dedektörle gezenlerin çoğu altın bulupta geçindiğini biliyorum nedense dolaşıp aramak sahilde serbest
evvveet bıravo,,,aga_0074..cünkü sahiller yüzeysel olduğu için serbest define işine girmiyor sahiller sit alanı olmadığı için ve sahilde tarihi eser çıkmayacağı için serbest bırakıyorlar....