GÜLBAHÇELİ
VİP Üye
büyük resimler yüklenmiyor büyüklük ne kadar olmalı ona göre resim yükleyelim yada yükleme ebatını yükseltin
Zannedersembüyük resimler yüklenmiyor büyüklük ne kadar olmalı ona göre resim yükleyelim yada yükleme ebatını yükseltin
sorun deyil hallolur kafanı takma gurban ????Zannedersem
Resim boyutlarının ayarlarını @aga_0074 ayarlamisti problemsizdi şimdiye kadar kendisi malum ard arda gelen üzücü haberlerden ötürü aramızda yok bir suredir @definenoktasi.com konuyu görünce sana zahmet bir göz atar san sevinirim resimsiz bizim işler yürümüyor malum
Halledicem bugün inşallahbüyük resimler yüklenmiyor büyüklük ne kadar olmalı ona göre resim yükleyelim yada yükleme ebatını yükseltin
büyük resimler yüklenmiyor büyüklük ne kadar olmalı ona göre resim yükleyelim yada yükleme ebatını yükseltin
La gundiii bu posta pulumu ????
Yaa abi senin işin göründümü görünmedimi sen o na bak...La gundiii bu posta pulumu ????
kırpa kırpa 4 den 2 ye indi ama gene yüklenmiyor ebat büyük diyor biraz daha kırparsam resim belli belirsiz hale gelecek daha fazla kırpamadım onun için vaz geçtim ufak olanları yükleriz sorun deyilAbi en pratil çözüm..
yüklü bir foto var elimizde....telefondan ekran görüntüsü al..
ekran goruntusu aldigin resmin ustunde telefon sarzi saat 4.5 g gibi yazilari kırp...
o yuklu resim artik birak megabayti kilobayt bile degil..
4 ten 2 ye indi yine yüklenmiyor dediğinize göre avatar olarak yüklemeye çalışıyorsunuz herhalde bahsettiğiniz olay genelde avatar yüklemesi esnasında karşımıza çıkar. Aşağıdaki fotoğraf sizin yüklemek istediğinizden daha büyük sorunsuz yüklendikırpa kırpa 4 den 2 ye indi ama gene yüklenmiyor ebat büyük diyor biraz daha kırparsam resim belli belirsiz hale gelecek daha fazla kırpamadım onun için vaz geçtim ufak olanları yükleriz sorun deyil
avatar deyil gurban ivriz kaya anıtının resmi birisini yükledim birtane daha var onu yüklemeye çalıştım4mg bayt tı kırparak 2mg ta indirdim genede büyük geldi yüklenmedi kendi çektiğim resim yükleyip yüklememek önemli deyil sadece resimlerin nekadar büyüklükte yüklenebildiğini öğrenmek istemiştim öğrendim teşekkürler4 ten 2 ye indi yine yüklenmiyor dediğinize göre avatar olarak yüklemeye çalışıyorsunuz herhalde bahsettiğiniz olay genelde avatar yüklemesi esnasında karşımıza çıkar. Aşağıdaki fotoğraf sizin yüklemek istediğinizden daha büyük sorunsuz yüklendiEkli dosyayı görüntüle 983
Yok gözüm beklemedeYaa abi senin işin göründümü görünmedimi sen o na bak...
Rica ederim.Sizin konuyu açmanız vesilesiyle anlatılmaya çalışılanlar ola ki ayni sıkıntıya"yükleme" maruz kalan arkadaşlarımızında bilgilenmesinde fayda vardır düşüncesi iledir."Eğer fotoğraf pikselleri bozuk ise kısaca fotoğraf özelliğini kaybetmişse hiç bir şekilde yükleme yapılamaz."avatar deyil gurban ivriz kaya anıtının resmi birisini yükledim birtane daha var onu yüklemeye çalıştım4mg bayt tı kırparak 2mg ta indirdim genede büyük geldi yüklenmedi kendi çektiğim resim yükleyip yüklememek önemli deyil sadece resimlerin nekadar büyüklükte yüklenebildiğini öğrenmek istemiştim öğrendim teşekkürler