selamun aleyküm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dardanos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ustam görevin hayırlı olsun ;)

Emicem ???? görevin hayırlı olsun

????????????

Ne canlandırması ...sen hiç herkezin yoldan geçenin uğradığı kalabalik elit bir kulüp gördünmü??
Ne alakası var????
Biz böyle iyiyiz....????
Gardaş bilmeyen elit dostlar var niye mahrum bırakalım ????

Herkeze çok teşekkür ederim sevgili kardeşlerimde . Yalnız benim bir huyum var sizde biliyorsunuz bir yanlış gördümmü basarım sıfırı hemen. Ben kül yutmam . Hepsi iyide hani benim sarı sarı apoletlerim ..

O yüzden herkeze benden kocaman bir sıfır veriyorum ben kül yutmam????????????????????
Şaka bir yana beni onure ettiniz teşekkür ederim sevgiler saygılar

ustam apoletler takıldı emir komuta sende sıfırlarda sende biz de sıfırsız günleri bekliyecez gari :D ;)

dardanos ustamız isteği üzere modluk görevinden ayrılmıştır bilgilerinize

Sevgili ustam ve arkadaşım çok teşekkür ederim anlayışınız için . Amma benden kurtuldunuz diye sevinmeyin basarım bak sıfırları. Ben kül yutmam bilirsiniz ????????????????. Ben buradayım sizi yalnız bırakmam yolda da bırakmam.????????????????????

saolasın ustam herzaman başımızın üstünde yerin var bunu bil yeter

Sevgili ustam ve arkadaşım çok teşekkür ederim anlayışınız için . Amma benden kurtuldunuz diye sevinmeyin basarım bak sıfırları. Ben kül yutmam bilirsiniz ????????????????. Ben buradayım sizi yalnız bırakmam yolda da bırakmam.????????????????????

Abi seni çok iyi anlıyorum...Ara ara gitmek tekrar gelmek üstüne , üstüme adam tanımam...Dinlenmek iyidir...insan bazen yılıyor...bıkıyor....dostluklardan değil yanlış anlaşılmasın....bu alemin hep aynı konular üstünde bitmek bilmeyen tartışmalar ve üstelik o kadar kafa patlatmaya rağmen hiç yol alamamak...ustam sen her gün gel....ama sen yinede gitmiş ol...bazen böyle daha iyidir...saygilar...

Abi seni çok iyi anlıyorum...Ara ara gitmek tekrar gelmek üstüne , üstüme adam tanımam...Dinlenmek iyidir...insan bazen yılıyor...bıkıyor....dostluklardan değil yanlış anlaşılmasın....bu alemin hep aynı konular üstünde bitmek bilmeyen tartışmalar ve üstelik o kadar kafa patlatmaya rağmen hiç yol alamamak...ustam sen her gün gel....ama sen yinede gitmiş ol...bazen böyle daha iyidir...saygilar...

Aynen sevgili kardeşim benim. Çok doğru konuşmuşsun. Ne bu ya deliden çektiğim benim????????????????????????????????

özgür ustamızda modluk görevini bırakmıştır bilgilerinize

Geri