Sivaslı
Kayıtlı Üye
Ustam yani tek kelimeyle 10 numara isaretin 10 cesit isaret bir yerde ve.bir.cok.yer vardir dusuncem . Helenistik romadan kalma ise pagan romada olabilir taahmin sadece . Koltugun hemen onunde arkasinda saginda solundada olabilir ayri farkli yerlerede atilmis degisik ritueller ayrii ayri yapilmis olabilir. Koltugun karsisi yarim yamac yada hafif meyilli yamac duz yer.var ise oralarda isler olabilir arazinin yapisi kayalarin durumu isareti ele.verebilir arazide . 2.cm delik oymalar olcudur diye dusunuyorum mezari delikle ifade ediyorlar yada olcu ilede ifade ediyorlar karisik.is isaret cozme sanati. Hendesenin bir koluda olabilir senin isaretlerinde tahmin sadece . Koltugun oldugu yere.bakarim ayrica kafamin yattigi.bir yere bakarim bir sey bulmak uzun is ugras ister veyahut hayel kirikligi nasil olur Allah bilir nasibin varsa.verir gunu gelmisse .@Siva ustadım ben size yrın ataacam kordinatları...google eart pro va bende kırılmış hali orda net bir şekilde ekrn resmi alıp atarım neden orayla ilgilendiğime gelirse roma zamanından kalan muhteşem bir koltuk oyle dandiklerden değil bildiğin tek kişilik muhteşem bir koltuk...koltuğun sağ kol katma yei var sol tarafın yok...yanında 32 çapı 42 derinliği olan muhteşem bir işçilik yapılmış sunak....sırt dayadığın yerde 2 cm derinliğinde iki oyma yan yana ve hemen 1 cm yanın da ise iki oyma bir biri ile birleşik şekilde yanı 8 harfini yana yatır oyle düşün....koltuğun sağ elinin koyduğun tarafa baktığında 65 cm boyunda 42 cm genişliğinde dev bir balık yekpare kayayı tamamen balık yapmşlar ki oda muhteşem bir işçilik ile pulları dahi bile yapılmış solundaç da dahil.....koltuğa oturduğunda ayanını koyma yeri bile var bunları topşasan hepsi 10 mt kare içinde....işte bu yüzden burayla uğraşıyorum ustadım...acaba uğraşmasak mı