Surfer İle Uzaktan Algılama Yöntemleri

Sivaslı

Kayıtlı Üye
@Siva ustadım ben size yrın ataacam kordinatları...google eart pro va bende kırılmış hali orda net bir şekilde ekrn resmi alıp atarım neden orayla ilgilendiğime gelirse roma zamanından kalan muhteşem bir koltuk oyle dandiklerden değil bildiğin tek kişilik muhteşem bir koltuk...koltuğun sağ kol katma yei var sol tarafın yok...yanında 32 çapı 42 derinliği olan muhteşem bir işçilik yapılmış sunak....sırt dayadığın yerde 2 cm derinliğinde iki oyma yan yana ve hemen 1 cm yanın da ise iki oyma bir biri ile birleşik şekilde yanı 8 harfini yana yatır oyle düşün....koltuğun sağ elinin koyduğun tarafa baktığında 65 cm boyunda 42 cm genişliğinde dev bir balık yekpare kayayı tamamen balık yapmşlar ki oda muhteşem bir işçilik ile pulları dahi bile yapılmış solundaç da dahil.....koltuğa oturduğunda ayanını koyma yeri bile var bunları topşasan hepsi 10 mt kare içinde....işte bu yüzden burayla uğraşıyorum ustadım...acaba uğraşmasak mı :)
Ustam yani tek kelimeyle 10 numara isaretin 10 cesit isaret bir yerde ve.bir.cok.yer vardir dusuncem . Helenistik romadan kalma ise pagan romada olabilir taahmin sadece . Koltugun hemen onunde arkasinda saginda solundada olabilir ayri farkli yerlerede atilmis degisik ritueller ayrii ayri yapilmis olabilir. Koltugun karsisi yarim yamac yada hafif meyilli yamac duz yer.var ise oralarda isler olabilir arazinin yapisi kayalarin durumu isareti ele.verebilir arazide . 2.cm delik oymalar olcudur diye dusunuyorum mezari delikle ifade ediyorlar yada olcu ilede ifade ediyorlar karisik.is isaret cozme sanati. Hendesenin bir koluda olabilir senin isaretlerinde tahmin sadece . Koltugun oldugu yere.bakarim ayrica kafamin yattigi.bir yere bakarim bir sey bulmak uzun is ugras ister veyahut hayel kirikligi nasil olur Allah bilir nasibin varsa.verir gunu gelmisse .

TEVFİK

VİP Üye
Selamunaleykum. Sayın ustam ellerinize ve emeklerinize sağlık sorması ayıp olmasın ama merak ettiğim için vede öğrenmek için soruyorum bu yüzden de kusuruma bakmayınız lütfen.bu video'da yerde giden karıncayı çok net biçimde görmüş bulunmaktayım aceba siz ve bizler bu yeri görmek için yılan kamera ile'mi tespit ettiniz benim aklım ermedi de :unsure: Saygılarımla.

Sivaslı

Kayıtlı Üye
Aleykum selam . Soru sormanin bir kusuru olamaz ben kimimki ben bir hicim bos.islerin isinde ufak defek paylasimlar yapiyorum )) soyle anlatayim yılan kamera degil delik acilipta yılan kamera ile bakilma degil . Deliksiz direk toprak ustune karanlikta yapilan yer altini goren topragin altina nufuz eden topragi hackleyen kameranin gucune gore derinlikere ulasan ornek vermek gerekirse supelendigin.bir yere karanlikta topragin ustune dayayarak goruntu elde etmek kameranin gucune gore parclarina.gore topraga nufuz eden hackleyen bir sistem . Arap kardeslerimdir hepsi Google eart cekimi yuzler bana ait karismasin . Samimi oldugum arap kardeslerim var iki uc video onun ne kadsr derinlikte sordugumda 2 metre dedi son.videoki goruntu cati katinin beton zeminin sisleridir sondan bir onceki yine onundur comlek vs o.birazdaha derin 1.5 metre gibi . Karinca bocek olan ise denemelerden bir arap kardesimin en bastaki goruntu ise usta dedigimiz arap.kardesimizindir derindemi yuzeye yakinmi bilgim yok. 8 ay gibi ildu veya gecti bu isin.icindeyim kendim daha tek.parca almadim yapmadim sikintilar var baya sartlar olusursa yapabilirim farkli farkli yontemlerde var yani . Tskler.

TEVFİK

VİP Üye
Selamunaleyküm vermiş olduğunuz bilgiler için size çok teşekkür ederim sayın ustam Sağolun varolun İnşallah sizde en kısa zaman içerisinde bu uğraşlarınızın karşılığını kat,kat görürsünüz demekki bu cihazı bakılması gereken yerdeki toprağa temas ettirilip bakılıyor.bende zannetmiştim'ki koordinat verilipte taaaa...uzaklardan yer bakılıyor.demekki düşündüğüm gibi değilmiş şayet bu şekilde olunmuş olsaydı kimbilir bende bir koordinat verebilme şansına erebilirdim. :unsure: :rolleyes: diye düşünmüştüm ama asıl olanda böyle olması gerekir frekansların aşağıya iletmesi ve aşağıdaki herhangi bir objeyi göstermesi aklıma yatmış durumda gerçektende şimdiye kadar görmüş olduğum en güzel örnek diyebilirim cihazda çok güzelmiş'ki yerde giden karıncayı bile gördüm.:) saygılarımla.

Sivaslı

Kayıtlı Üye
Selam. Olmaz diye.bir seyi kafamiza yerlestiridigmiz.zaman o is olmaz. Hersey olabiliri kafamiza yerleştirdigimiz zaman ozaman bilinmeyeni bilenlerin ama senin bilmedigini kesfedersin bir seyler icat edersin kesin. Hangi sistem olursa olsun DUSUNMELİYİZ acaba soyle yapsam gibi hayel kursak ve denemeler yapsak basari elde edilir edilebilir kisinin teknoliji alanindaki bilgi okudugu edindigi bilgiler elektrik alanindaki ogrenmis ve okumus oldugu bilgiler her konuda arastirmis olmasi ve gercek hayatta bazi islerle mesgul olmasi mesgul oldugu bilgi tecrube o okunuda daha ileri sicrayabilir yetisdigimiz kulvar onemli diger kulvarlarda kosturmak icin bilgi arastirma yetmiyor bazen cok zaman paylasim artikca bilgi herkese ulasir ve yeni kesifler yapilir. Maalasef paylasim bilgi verme genelde saklaniyor bazen kisi tatmin olunca acikliyor ve yayiliyor gibi. Koordinatla xyz ile arazide canli goruntu almayida cok dusundum nasil olabilir olurmu gibi esntantaler geldi aklima neler gelip geçemedik bu akilldan ))) Kameraya.gelirsek sunu soyleyeyim evet kamera yerin altina.nufuz ediyor ve sasirtici sekilde inanmasi guc ama DOGRU hatta 250 lira ile ornek 1 metrede goruntu alinabilir ))) karar asamasindayim daha iyisi icin halen izliyorum ))) Dedektor sektorunu bitirmekde harika olur kim yaaparsa Neyse )))