Ustam bulundugum alan

GeceGündüz

Kayıtlı Üye
Puanları 17
Solutions 0
@Deli Fırat ve diger degerli ustalar suan burada calismaktayim videoda gorunen hac isaretli kayayi kaldirdik altindan kabartmali kucuk hac cikti

Yukarida devaminda buyuk kaya cikti onuda kaldirdik ve bu resimlerdeki cikti napmaliyim yardimci olurmusunuzaK9D1-5.jpgaK9D1-7.jpgaK9D1-6.jpg

Gardaş mekan hakkında biraz bilgi yazın eski yerleşim yerlerine nekadar uzakta kilise varmı vb,,,, mevcut fotolara bakacak olursak şu ayakla bastığın kayada herhangi bir işaret varmı oyma olur haç işareti olur yada bir tarafı hafif kırılmış olur

Yerlesim yerine uzak eskiden ermeniler yasantisi varmis kilise varmiydi bilmiyorum

Hac isaretinin 2 kez cikmasinin anlami nedir hocam kayayi kontrol ediyorum simdi

Şimdiki değil eski yerleşim yerine nekadar uzak

Gardaş resimlerde ayakla bastığın kaya çıkacak gibimi sorduğum sorular önemli

Usta o kayada herhangi bi isaret gormedik fakat cikan toprak farkli

Mekan eski yerleşim yerine uzak ve kervan geçmez bir yerde ise ve haç işareti nin altında yani belirli bir derinlikte haç işareti çıkıyorise bu önemlidir siz gündüzden iyi bir sonun ve foto yükleyin bütün ustalar yardımcı olalım

Kilise varmis usta

Usta butun bildiklerim bunlar ayagimla bastigim kaya buyuk yarin tekrar gelcem cikardiktan sonra ne cikabilir onume bu isaretler mezarmidir

Şimdiki yol gösteren tabelaları düşün o zamanlar atıyorum kiliseye giden yol istikametine böyle işaret bırakılırdı yabancılar yolu bu şekilde takip ederdi ama senin anlattımına bakacak olursak yani haç işaretinin altında belirli bir derinlikte ikinci bir işaret çıkması bizim konulara girer onun için ayrıntılar çok önemli güzel foto ayrıntılı fotolar sizin faydanıza olacaktır hakkında hayırlısı olsun inşallah

Usta butun bildiklerim bunlar ayagimla bastigim kaya buyuk yarin tekrar gelcem cikardiktan sonra ne cikabilir onume bu isaretler mezarmidir
Kim bilir belki mezar belki lahit belki içi dolu bir oda ama en ufak bir yön işareti bile sabırları yorar

Gardaş Tekrardan hoş geldiniz gün ola hayır ola şimdilik hayırlı gecelerin olsun gün içinde ustalarda yazaçaktır

Gardaş net bilgi verirsen daha isabetli yorum alırsın inşallah

Hocam haklisin ben simdi duzelteyim yanlis anlatim yapmisim duzeltiyorum bu hac isaretinin oldugu yerde bosluk tespiti yaptik
Bosluk yoktu

Burada videonun 36. Saniyesinde bosluk var calisScreenshot_20210915-051223_Gallery.jpgmamiz burda devam ediyor

Sabahta detayli foto yukleyecem

alanın güzelce fotolarını çek deyişik açılardan bolca cek ustalarımız yardımcı olurlar birde yönlerini belirt

Geri