masem kimseyi ilgilendirmez ne diye yazıyon bildiklerin sende kalsın madem herşeyi çözmüşsün kimseyi alakadar etmezmiş yazdıklarını toplasan fındık kabuğunu doldurmaz çok şey yazdım diyon sen birşey yazma bildiklerin sende kalsın yazmak istiyorsanda biraz üslübunu düzeltip yaz yazarsan kimse sana zorla yaz felan demiyor senin kim olduğunu tahmin ediyom fakat şimdilik birşey yapmıyom seni kibarca uyarıyorum paylaşım yapacaksan herkez gibi kurallara uygun paylaşım yap afra tafra yapmadan ya deyilse gerekeni yaparım selametleSelamlar ister ugras ister ugrasma bu hickimseyi ilgilendirmez benide alakadar etmez.
İki resim attim ufak defek seyler yazdim onemli seyler yazdim aslinda yazmamam daha iyi olurduda neyse yavas yavas insanlarda bilsinler .
Cozmedigim cok sey var neyi cozdum en azindan Belgedeki yazilanlarin ne anlama geldiginin Neler ifade ettigini Bir kismini ana temayi veya vs( Genel anlamda cozdum) ama cozulecek cok sey var cok seyde cozuldu ikisi arasinda bir sey .
.
yazdigim yazilari iyi okuyormusunuz hic birnyerde yazildimi yazilmadi durun hele bu neki devenin kulagi olmaz belki tuyu olmaz)))
Kizmaya gerek yok uslubum iyi gayet ufak defek fevriler disinda idare edin ))) .masem kimseyi ilgilendirmez ne diye yazıyon bildiklerin sende kalsın madem herşeyi çözmüşsün kimseyi alakadar etmezmiş yazdıklarını toplasan fındık kabuğunu doldurmaz çok şey yazdım diyon sen birşey yazma bildiklerin sende kalsın yazmak istiyorsanda biraz üslübunu düzeltip yaz yazarsan kimse sana zorla yaz felan demiyor senin kim olduğunu tahmin ediyom fakat şimdilik birşey yapmıyom seni kibarca uyarıyorum paylaşım yapacaksan herkez gibi kurallara uygun paylaşım yap afra tafra yapmadan ya deyilse gerekeni yaparım selametle
Anlıyoruz, ama..
Sitemizin devamlılığı için reklam gelirlerine ihtiyacımız var. Lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın veya sitemizi beyaz listeye ekleyin. Teşekkürler!.. DefineNoktası Forum yönetimi.