Karıştırma orasini ????Nasıl ????
Karıştırma orasini ????Nasıl ????
Zaten ugradiginda da bir arkadaşa bakip cikacam diyor ????????????????hocaya sormuşlar senin hanım cok geziyor diye hocada dediğiniz gibi çok gezse bizim burayada uğrar demiş aganın işide öyle çok geziyoda buraya uğramıyor
Teşhis konuldu ????abim ne derse odur ????????hocaya sormuşlar senin hanım cok geziyor diye hocada dediğiniz gibi çok gezse bizim burayada uğrar demiş aganın işide öyle çok geziyoda buraya uğramıyor
zamani gelmisti ????Cıgara molası Ekli dosyayı görüntüle 2238
Geçmiş olsun emice dikkat et kendimeLa gardaşlar iki gündür kuşburnu ıhlamur zencefil çayı içmekten bi hal oldum çay vermiyorlar tadım yok ????
Eyvallah yigen nerdesin emiceni sormaz oldun ????Geçmiş olsun emice dikkat et kendime
Kuşlara vakit ayırıyorum bu sıra emice ama arada takipliyom emicemi ihmal edermiyim hiçEyvallah yigen nerdesin emiceni sormaz oldun ????
Kaç kuş var sende ben hepsini dağıtım sadece keklikler kaldıKuşlara vakit ayırıyorum bu sıra emice ama arada takipliyom emicemi ihmal edermiyim hiç
Abi geçen sene bende dağıtmışdım bu sene korona felan vakit buldum 3 ay önce tekrar ufak bi kümes yaptım posta bendekiler emice 4 çift damızlık var 5 tanede ucuma hazır kısmetse nisanda 1. Etap 130 km ucacaklar ona hazırlık işteKaç kuş var sende ben hepsini dağıtım sadece keklikler kaldı
enson cuma gelmişti haberim yok????Bahçeli abim bizim hocadan haber varmı kaç gün oldu karantina süresi durumu nedir varmı bir haber
İşte buda deli arazi yok ama bunun işveleri beni benden alıyor ????Abi geçen sene bende dağıtmışdım bu sene korona felan vakit buldum 3 ay önce tekrar ufak bi kümes yaptım posta bendekiler emice 4 çift damızlık var 5 tanede ucuma hazır kısmetse nisanda 1. Etap 130 km ucacaklar ona hazırlık işte
4 çütte muhabbetim var onlar la vakit geçiyor işte
Hay maşallah emicemİşte buda deli arazi yok ama bunun işveleri beni benden alıyor ????Ekli dosyayı görüntüle 2239Ekli dosyayı görüntüle 2240
Keklikleri bana yolla ????????Kaç kuş var sende ben hepsini dağıtım sadece keklikler kaldı
Kinali kekligim bu kiymetini bilenin aklini başından alir sevdalisini unutturur adama ????İşte buda deli arazi yok ama bunun işveleri beni benden alıyor ????Ekli dosyayı görüntüle 2239Ekli dosyayı görüntüle 2240
Nırç olmaz ????Keklikleri bana yolla ????????
????????????Nırç olmaz ????