yarenler muhabbet yeri

hocaya sormuşlar senin hanım cok geziyor diye hocada dediğiniz gibi çok gezse bizim burayada uğrar demiş aganın işide öyle çok geziyoda buraya uğramıyor ;)
Zaten ugradiginda da bir arkadaşa bakip cikacam diyor ????????????????

hocaya sormuşlar senin hanım cok geziyor diye hocada dediğiniz gibi çok gezse bizim burayada uğrar demiş aganın işide öyle çok geziyoda buraya uğramıyor ;)
Teşhis konuldu ????abim ne derse odur ????????

La gardaşlar iki gündür kuşburnu ıhlamur zencefil çayı içmekten bi hal oldum çay vermiyorlar tadım yok ????

????Bahçeli abim bizim hocadan haber varmı kaç gün oldu karantina süresi durumu nedir varmı bir haber

Kaç kuş var sende ben hepsini dağıtım sadece keklikler kaldı
Abi geçen sene bende dağıtmışdım bu sene korona felan vakit buldum 3 ay önce tekrar ufak bi kümes yaptım posta bendekiler emice 4 çift damızlık var 5 tanede ucuma hazır kısmetse nisanda 1. Etap 130 km ucacaklar ona hazırlık işte
4 çütte muhabbetim var onlar la vakit geçiyor işte

Abi geçen sene bende dağıtmışdım bu sene korona felan vakit buldum 3 ay önce tekrar ufak bi kümes yaptım posta bendekiler emice 4 çift damızlık var 5 tanede ucuma hazır kısmetse nisanda 1. Etap 130 km ucacaklar ona hazırlık işte
4 çütte muhabbetim var onlar la vakit geçiyor işte
İşte buda deli arazi yok ama bunun işveleri beni benden alıyor ????61344995-5B0E-47AE-8D1A-1F3CD3210B1A.jpeg9A747137-1BCD-4268-9AE8-EB85616507C7.jpeg

Çay servisi benden 797E4F95-DBC5-410F-A296-5F80057161CB.jpeg

Son düzenleme:
Geri