Yonetim istifa...Çay servisi benden Ekli dosyayı görüntüle 2247Ekli dosyayı görüntüle 2248
Yonetim istifa...Çay servisi benden Ekli dosyayı görüntüle 2247Ekli dosyayı görüntüle 2248
öncelikle hoş geldin gurban niye istifa fırat vadesiz para veriyor herhalde birazda bize verse bariYonetim istifa...
Niyeki gundi ????Yonetim istifa...
Her yonetimde bir deli var da o yuzden mubarek... ????????????Niyeki gundi ????
Duyumlara göre sende varmış Altun’mu aldın dolarmı ???? de hele benden laf çıkmaz ????????ALLAH versin bizde varmıki verek kış günü bizede lazım pere
heee dolu kim kaybetmişde ben buluyum hiçbir zaman altın istemedim bana gümüş olsun yeter ben ırazıyımDuyumlara göre sende varmış Altun’mu aldın dolarmı ???? de hele benden laf çıkmaz ????????
Seni yaradana gurban olurum boşuna abim demedik varlığın yeter bize sen baş tacısın ihtiyar ????heee dolu kim kaybetmişde ben buluyum hiçbir zaman altın istemedim bana gümüş olsun yeter ben ırazıyım
Her yonetimde bir deli var da o yuzden mubarek... ????????????
Dünyalığı ne edecen Ahiretlik olsun yeterbugüne kadar bir tek altın yüzük buldum oda 5.6 yüzlira etti hepsi o başkada nasip olmadı gümüşe devam ne varsa gümüşte var gene
O Perselen Demlik @kaan5557 icin mi ????????????????Çay servisi benden Ekli dosyayı görüntüle 2248
Hönnnnkkk????????????Yonetim istifa...
Bu kim ?????Her yonetimde bir deli var da o yuzden mubarek... ????????????
He Kaan içinde adam bizi sormaz oldu ????O Perselen Demlik @kaan5557 icin mi ????????????????
La ne işi var sosyete demligin közde ????????
Bu kim ?????