yarenler muhabbet yeri

DELİ FIRAT

DOĞACI
VİP Üye
Emicem bende cvp yazdım daha da işim olmaz ben siz ustalarımın muhabbeti için arada gelip takılıyordum allah herkesin kalbine göre versin
Gardaş adam olan deli dolu sözde değil özünde delikanlı olanlar var burda az olsun öz olsun senin gibiler başımızın tacıdır gerisi boş işler yüreğine dert uğramasın inşallah

kaan5557

Kayıtlı Üye
Gardaş yaygarayı çıkardım hatrı sayılır dostlar devreye sokuldu kıramadım yoksa devam ederdim kim tilki kim kürk kim dükkancı herneyse

Abi ona hiç şüphe yokta.... özür dilenmedigi gibi TAŞŞAKK da geçilmiş...Ve en ayıbida terbiyesizliģin dik alası birisi çıkıpta BU NEE LAN diyememiş ...yetmemis begeni almiş... yetmemiş Yılların tecrübesi Menderes ustada HAK vermiş....
Komedi olaylar....

DELİ FIRAT

DOĞACI
VİP Üye
Abi ona hiç şüphe yokta.... özür dilenmedigi gibi TAŞŞAKK da geçilmiş...Ve en ayıbida terbiyesizliģin dik alası birisi çıkıpta BU NEE LAN diyememiş ...yetmemis begeni almiş... yetmemiş Yılların tecrübesi Menderes ustada HAK vermiş....
Komedi olaylar....
Gardaş iyiside var kötüsüde ne yazık ki kötüsü fazla zaten samimi olmadıktan sonra özür dilese ne olur Gardaş karaktersiz ve yalaka olanlarla bizim işimiz olmaz

szchprn

Kayıtlı Üye
Komedi olaylar....
kaan ustam ona ben gereken cevabı verdim okudun mu bilemem ama menderes çok ayıp etti olabilir biz gönül bağı ile düşünüyoruz sanırım o biraz ticari olarak düşünüyor olayları yinede benim için en büyük artıları siz değerli ustalarımla tanışmak oldu oda çok şükür yeter bana

kaan5557

Kayıtlı Üye
kaan ustam ona ben gereken cevabı verdim okudun mu bilemem ama menderes çok ayıp etti olabilir biz gönül bağı ile düşünüyoruz sanırım o biraz ticari olarak düşünüyor olayları yinede benim için en büyük artıları siz değerli ustalarımla tanışmak oldu oda çok şükür yeter bana

çok güzel bir ironiyle cevabini okudum..Çakalda cok faydalı bir hayvandir ve ekolojide büyük payı vardır... Tilki gibi....