Hoş buldum sevgili ustamhoş geldin sevgili kardeşim sefalar getirdin
Hoş buldum sevgili ustamhoş geldin sevgili kardeşim sefalar getirdin
Valla ustam insanı ego bitirir devam etsinler böyle ????çok güzel bir ironiyle cevabini okudum..Çakalda cok faydalı bir hayvandir ve ekolojide büyük payı vardır... Tilki gibi....
Kaan ustam hastayım senin konulara rasyonel akılcı yaklaşımlarına kanaat önderi gibi adamsın maşallah ????Hiç kimse aptal değildir....Kalabalıklar notu güzel verir...ortak aklın gücü....Gözlerden hicbirşey kaçmaz...Hemen olmasada uzun orta vadede kayıp kaçınilmaz olur...kişi yada kuruluş için kendini düzeltmedikce...
abk ustamızı davet ettim mesajı görünce gelir herhalde sunsetten kimsenin haberi yok şimdişikAbk33 ile sunset ustamızdan haber var mı
İnşallah onlarıda aramız da görürüz en kısa zamandaabk ustamızı davet ettim mesajı görünce gelir herhalde sunsetten kimsenin haberi yok şimdişik
abk ustamızı davet ettim mesajı görünce gelir herhalde sunsetten kimsenin haberi yok şimdişik
Dağ dağa kavuşmazda insan insana kavuşurmuş ustam hoş geldinSelamün Aleyküm,
Valla ben kimsenin hızına yetişemiyorum )
Yahu ne zaman geldiniz, ne zaman yeni düzeni kurdunuz, ne zaman birbirinizi buldunuz? )
yaren ustam davete icabet şart inşallah.
Bana özelden biraz bilgi yaz inşallah bu site ile alakalı.
Yarın gündüz yoldayim gece gelirim inşallah o zaman okurum.
Muhabbet ederiz.
Selamün Aleyküm,
Yahu ne zaman geldiniz, ne zaman yeni düzeni kurdunuz, ne zaman birbirinizi buldunuz? )
Muhabbet ederiz.
S.a ustam ne zaman çay demlesem karademlikle bir bardakta sana veriyorum nerde olursa afiyet olsunVarlığın yeter
Çay göze iyi gelir mi ağalar. Gelirse içmem mi lazım, damlatmam mı lazım
Gardaşım hoş geldin sefa getirdin yüreğine sağlık mübarek çayında gönlün gibi güzel ????S.a ustam ne zaman çay demlesem karademlikle bir bardakta sana veriyorum nerde olursa afiyet olsun
İyi gelir gardaş gözün çayın buharına tut birkaç gün dene farkı görecen inşallahÇay göze iyi gelir mi ağalar. Gelirse içmem mi lazım, damlatmam mı lazım
Hee hem göze hem kulağa birde sen çayımı beğenmezdin ????Göze iyi mi geliyormuş? ????
Hoş geldin gardaşım sefa getirdin ????Selamün Aleyküm,
Muhabbet ederiz.