Teşekkürler @Kamhi Leonard ustam sağolasınız
Hayırdır Fırat kötü giden bir şeylermi var, sitelere sitemmi , yoksa zorunlu bir ayrılıkmıKıymetli ustalarım bir süreliğine aranızda olamayacağım hakkınızı helal edin benim bir hakkım var ise helal olsun bu gece son gecem bütün site ve formlarda ????Bahçeli abim kamhi gardaşlıgım karademlik size emanet benim yokluğumu aratmayın inşallah
böyle gardaslik olmaz ....!Kıymetli ustalarım bir süreliğine aranızda olamayacağım hakkınızı helal edin benim bir hakkım var ise helal olsun bu gece son gecem bütün site ve formlarda ????Bahçeli abim kamhi gardaşlıgım karademlik size emanet benim yokluğumu aratmayın inşallah
La Allah’ın gundisi seninle ne derdim olacak ha dargınlıgım var 5 ay ortadan kaybolan sendin insan bir haber verir bir daha yazayım iç işlerinden yasak geldi ???? işi gücü saldın diye bu günde halime acıdı bir kaç saatlik serbestsin dedi ????????????????böyle gardaslik olmaz ....!
geldim geldiğim gibi uzaklastin ?
benden tarafa birsey yok ama belliki sende birşeyler var
her ne varsa gel ozele derdin ne sorun ne
biz bize konusak
ama bu şekilde çekip gidersen
su msjdaki ***GARDASLIGIM KELIMESINI KALDIR ***
Çünkü bana bu sekilde hic sıcak gelmedi
böyle gardaslik olmaz
la kayfimizden mi sanki kayboldukLa Allah’ın gundisi seninle ne derdim olacak ha dargınlıgım var 5 ay ortadan kaybolan sendin insan bir haber verir bir daha yazayım iç işlerinden yasak geldi ???? işi gücü saldın diye bu günde halime acıdı bir kaç saatlik serbestsin dedi ????????????????
öyle demeyecen bak boyle ????????????Çay için loo boş muhabbeti bırakın çaylarrr Ekli dosyayı görüntüle 2216
Allah’ın mnyg gittiğin yerlerde iletişim araçları yokmuydu bak yele zeytin yağı gibi hemen üste çıktı yinela kayfimizden mi sanki kaybolduk
1 ay zaten hastanede yattım
4 sefer gürcistan a gittim
bitlis e gittim
musa gittim
erzurum a
kayseri sivas a gittim
artvin de 14 gün kaldım kamp yaptim
Aklıma gelenler ????
Yıl olmuş 2021 ben 8 senedir telefon kullanmıyorumAllah’ın mnyg gittiğin yerlerde iletişim araçları yokmuydu bak yele zeytin yağı gibi hemen üste çıktı yine
Şimdi bu ne lahana turşusu ben internet tablet bilgisayar kulanacam ama tlf kulanmıyacam ???? cend mikab noksanın????????Yıl olmuş 2021 ben 8 senedir telefon kullanmıyorum
bu dino bana diyor iletişim aracı öne kine kurban ne işe yarir ????
işin asli kimse etkilenmedi bende dahilNasılsın şimdi iyimisin seni boş ver yengem ve çoçuklar nasıl onlar etkilendimi karantina süredince
İyi sevindim tekrar geçmiş olsun gardaşımişin asli kimse etkilenmedi bende dahil
nasipte ne varsa o olur derler ya benimkisi de o oldu
kayın bubam bana misafirliğe geldi erzurum dan ...
sen burda Covid19 yakalan
1 ay 5 gün ben hem kendim ona refakci kaldım anlicagin
onunki ağır geçti hemde öyle böyle deyil
yoğun bakımdan bir önceki evredeydi, ha aldı ha alacaklar
ama neyseki toparlandı
onda da kalp vardi enfeksiyon kaptı
ama çocuklar yengen Hepsi de ayak üstü hiç farkına bile varmadilar
yani belki de olmamislardir çok şükür hiç bir problem olmadı
allah c,c razı olsun Allah kimseyi o hastanelere düşürmesin ...