GÜLBAHÇELİ
VİP Üye
nereymiş ora gedemediğimiz yerBizim gidemedimiz yerlere ustam
nereymiş ora gedemediğimiz yerBizim gidemedimiz yerlere ustam
Ben konuştum ustam dardonos ustamla yarin da isim var dedi yorgunum biraz dediDün Gündüz yoldayım akşam buradayım dedi...
hemşerine kıyamıyonBen konuştum ustam dardonos ustamla yarin da isim var dedi yorgunum biraz dedi
Mantar toplamaya çıkmış bugun????????nereymiş ora gedemediğimiz yer
Ben tahmin ettim...yorgundur dedim...gelmez dedim...rahat birakin dedim...uyusun dedim...Ben konuştum ustam dardonos ustamla yarin da isim var dedi yorgunum biraz dedi
Emine kiyamamhemşerine kıyamıyon
Mantar toplamak... yeni şifremiz bu şimdi...Mantar toplamaya çıkmış bugun????????
senin derdinde bi bardaktan kurtulmakBen tahmin ettim...yorgundur dedim...gelmez dedim...rahat birakin dedim...uyusun dedim...
Emmime kiyamam
senin derdinde bi bardaktan kurtulmak
bu yaşta ne üşümesi bizim yaşımıza gelince sen dışarıda çıkaman herhaldeAbi hava soguk...ya Allah aşkina haksizmiyim..bir banami hava soguk...su soğuk...Nasil bir atesiniz var abi..
Vallaha torunuma bir sarildim ısındım simdiAbi hava soguk...ya Allah aşkina haksizmiyim..bir banami hava soguk...su soğuk...Nasil bir atesiniz var abi..
Yok gardaşım izlemedim konunu sonu nereye gelecek biliyorum ???? yemezler ????????????Firat abi geldi...abi kemal sunalin abdestsiz kıblesiz namaza durdugu filmi izledin mi
Yok gardaşım izlemedim konunu sonu nereye gelecek biliyorum ???? yemezler ????????????
Huylu huyundan vazgeçmez Arazi kaan ???????????????? Abilerim sakın müsriflik yapmayın yeni cay demlemeyin...bak kalır dem bitmez...en cok tuketen ben... simdi bende gidiyorum...kalir sonra...