Selim oguz
Kayıtlı Üye
Kim demiş ben online. Yasayan varmı diye bakıyor m oyle ????
Kim demiş ben online. Yasayan varmı diye bakıyor m oyle ????
Çayını aldınmı usta uzak durma hem tecrübeli hem samimi hem de gönlü boldur bizim ustalarınKim demiş ben online. Yasayan varmı diye bakıyor m oyle ????
60 tan sonra kendini kitaplara verdi ????????Bi arının sırrına birde onun ne yaptigina aklım ermedi gitti ????
vallah usta estağfurullahÇayını aldınmı usta uzak durma hem tecrübeli hem samimi hem de gönlü boldur bizim ustaların
Arının sırrı kolay be ustamBi arının sırrına birde onun ne yaptigina aklım ermedi gitti ????
doğrudur gurban o arıya o sırrı veren var o ol dedimi olurArının sırrı kolay be ustam
Rabbimin ilham etmesi ve o donanımda yaratması dersek olur mu?
Nahl 68 ve 69
Rabbin bal arısına (şifalı bal yapmak üzere) : “Dağlardaki (kaya oymalarından), ağaçlardaki (kovuklardan) ve onların (insanların) kurdukları kovanlardan kendine evler (petekler) edin” diye vahyetti.
bir takım bilim adamlarının araştırmalarına göre arının uçması mümkün değil vücut yapısı ve kanat oranı uçmaya elverişli değil vs vs. Halbuki o kısacık hayatında dünyanın etrafında 3 tur atacak kadar uçuyor insan aklı ile bir altıgen çizmeye çalıştığımızı düşünsene abi kaç defa çizsekte mükemmele ulaşmak için vereceğimiz çabanın boyutu çok büyük halbuki o zehirli sinek her defasında mükemmel olarak o altıgeni yapıyor ve çizim değil gerçeğini .bir minik arıda bile Rabbimin sanatını görmek ve tefekkür ile şükretmek lazım.
hamd olsun ki..! O,nun kulu elçisi Muhammed a.s ummetiyiz ...Arının sırrı kolay be ustam
Rabbimin ilham etmesi ve o donanımda yaratması dersek olur mu?
Nahl 68 ve 69
Rabbin bal arısına (şifalı bal yapmak üzere) : “Dağlardaki (kaya oymalarından), ağaçlardaki (kovuklardan) ve onların (insanların) kurdukları kovanlardan kendine evler (petekler) edin” diye vahyetti.
bir takım bilim adamlarının araştırmalarına göre arının uçması mümkün değil vücut yapısı ve kanat oranı uçmaya elverişli değil vs vs. Halbuki o kısacık hayatında dünyanın etrafında 3 tur atacak kadar uçuyor insan aklı ile bir altıgen çizmeye çalıştığımızı düşünsene abi kaç defa çizsekte mükemmele ulaşmak için vereceğimiz çabanın boyutu çok büyük halbuki o zehirli sinek her defasında mükemmel olarak o altıgeni yapıyor ve çizim değil gerçeğini .bir minik arıda bile Rabbimin sanatını görmek ve tefekkür ile şükretmek lazım.
Birisi olmaya gerek yok kendimim@Salvador Deli
@deryakaptan
@extacy0007 sizlerde hoş geldiniz ????
bu arada @KamhiLeonard) sende hoş geldin her Kim sen artık ????????????????
Güneş dogana kadar kim olduğunu şöyle ????????Birisi olmaya gerek yok kendimim
Tesadüf olduğunu düşünmüyorum ustam zira sıradan bir nick değil iyi niyetli bir düşünce ile @Kamhi Leonard ustamıza şaka yaptığın kanısındayım ancak gördüğün üzre yakışmamış şaka da olsa olgun bir davranış değil .Birisi olmaya gerek yok kendimim
Neyse çıkar ortaya Kopyalarimdan sakının ????????????Tesadüf olduğunu düşünmüyorum ustam zira sıradan bir nick değil iyi niyetli bir düşünce ile @Kamhi Leonard ustamıza şaka yaptığın kanısındayım ancak gördüğün üzre yakışmamış şaka da olsa olgun bir davranış değil .