Teşekkürler .iyi bir ortamdır ins@Ercan ve Yeni üye olmuş arkadaşlar hoş geldiniz iyi formlar dilerim ????
Teşekkürler .iyi bir ortamdır ins@Ercan ve Yeni üye olmuş arkadaşlar hoş geldiniz iyi formlar dilerim ????
Bundan emin olabilirsinTeşekkürler .iyi bir ortamdır ins
hoşgeldi kardeşmTeşekkürler .iyi bir ortamdır ins
Hoşbuldum ustam şimdiden bayramınız mübarek olsun.@KULT hoş geldin gurban ????
Hoşbuldum ustam. Şimdiden bayramınız mübarek olsun.
Hoşbuldum ustam. Şimdiden bayramınız mübarek olsun. Söylemiştim kalitenin olduğu her yer bize ev sayılır...@KULT ustam hoş geldin seni burda görmek çok güzel ????????????
teşekkür ederim @KULT ustam size ve sevdiklerinizede hayırlı bayramlar dilerimHoşbuldum ustam. Şimdiden bayramınız mübarek olsun. Söylemiştim kalitenin olduğu her yer bize ev sayılır...
hoşgeldin sefa geldin ustam..hayırlı bayramlar diliyorum...Hoşbuldum ustam. Şimdiden bayramınız mübarek olsun. Söylemiştim kalitenin olduğu her yer bize ev sayılır...
100 numaralı adam gibi oldu bu ????????????????100 üncü üye @AmoRe hoş geldin dostum ????????????
Hoşbulduk kardeşim bana çıksa çıksa 100 numara çıkardı oda çıktı işte100 numaralı adam gibi oldu bu ????????????????
Baş tacisin gorusmeyeli nasılsın ????Hoşbulduk kardeşim bana çıksa çıksa 100 numara çıkardı oda çıktı işte
@aga_0074 gun disi @deniz_efe yigidosu kaan5557 kısa bir süre sonra oda gelecek biraz işleri varBunada şükür diyelim dostum halen nefes alıyorum Senlede bu sarı kayalarla da görüşmeyeli baya olmuştu.Hadi sen telefon özürlüsün de bu uşaklı hiç aramıyor yahu şikayet edim sana.Bu arada agam da burdaymış selamün aleyküm agam...Varmı başka tanıdıklar