Yeni Kategori

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aga_0074
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aga_0074

Youtube sayfamız Defineadresi TV
VİP Üye
Puanları 151
Solutions 0
Kaynak Ustamızın İstediği Üzerine SAĞLIK KÖŞESİ kategorimizi açtık

Hayırlı olsun, Cümlemize Allah C.C. den sağlık sıhhat ve afiyet dolu günler dilerim

Bizzat kaynak ustanın tarifi üzre hazırlanan karışımı kullanmış biri olarak inşaallah çok faydalı bir kategori olacağına inanıyorum .

@Talebe
Bir karışım üzerinde daha çalışıyoruz inş oda ustasına faideli olur öyle ümit ediyoruz )))

inşallah faydalı bir kategori olur...şimdiden emeklerinize sağlık

@Talebe
Bir karışım üzerinde daha çalışıyoruz inş oda ustasına faideli olur öyle ümit ediyoruz )))
İnşaallah abi birde şampuan üzerine çalışma düşünüyor musun yıllardır aynı şampuanı ısırgan,kekik,badem,limon vs vs özlü diye ambalajını parfümünü değiştirip değiştirip ürünü güncel tutarak satıyorlar.içindekiler kısmı nedense değişmiyor :)

İnşaallah abi birde şampuan üzerine çalışma düşünüyor musun yıllardır aynı şampuanı ısırgan,kekik,badem,limon vs vs özlü diye ambalajını parfümünü değiştirip değiştirip ürünü güncel tutarak satıyorlar.içindekiler kısmı nedense değişmiyor :)
evet biz erkekler için en buyuk sorunlardan birisi saç dökülmesi..degerli @Kaynak ustam bunun üzerinde bir çalışma yapsanız çok güzel olacak...

evet biz erkekler için en buyuk sorunlardan birisi saç dökülmesi..degerli @Kaynak ustam bunun üzerinde bir çalışma yapsanız çok güzel olacak...

Bu konuda seçeneğimiz malesef çok az lakin ırsi denilen mevzu etkileri daha baskın çıkıyor.
Fakat bakım yapmak sureti ile bunu sağlıklı kılabilmemiz mümkün.
Bunu kendimde gördüm şöyleki iki biraderimde havalimana sahip :)
Onlara oranla ki aramızda on sene var onlardan daha iyiyim :)

El beyruni
İbni şerif

Bitkisel anlamda isim yapmış bu alimlerin kitapları mevcut bazı tavsiyeleri var fakat bitkiyi bulamıyoruz.
Bunun ticaret bitmiş artık desek yeridir.
Örneğin cilt lekesi için bir bitki seçtim madagaskarda yetişiyormuş .
Pereyi bulayım gidecem vala :)

Bu konuda seçeneğimiz malesef çok az lakin ırsi denilen mevzu etkileri daha baskın çıkıyor.
Fakat bakım yapmak sureti ile bunu sağlıklı kılabilmemiz mümkün.
Bunu kendimde gördüm şöyleki iki biraderimde havalimana sahip :)
Onlara oranla ki aramızda on sene var onlardan daha iyiyim :)
ozaman bunu saç dökülmelerine karşı diye konu açarak paylaşmanı isterim...benim saçlar da omuzun altında uzun..

umarım sizler sayesinde birşeyler öğrenip uygulayağız

Hayırlı olsun ustam başarılar.

Geri