Hoşgeldin kardeşim...
Dün geceden beri sıgara paketini arıyor o Allah’ın gundisi ilk günü dedim size bunu beş tahtası eksik bu haliyle seviyorum dino nerdesin @Kamhi Leonard Allahın delisiEssahh yaa kamhi nirdeee bunu kaçırmaması lazım en son bıraktığımda balkonda sigara içiyordu ????
Dün geceden beri sıgara paketini arıyor o Allah’ın gundisi ilk günü dedim size bunu beş tahtası eksik bu haliyle seviyorum dino nerdesin @Kamhi Leonard Allahın delisi
Hoş buldum gundiii mekanınız hayırlı olsun kıymetli ustalar var inşallah güzel olaçak ????????????Hoşgeldin kardeşim...
Eyvah eyvahDün geceden beri sıgara paketini arıyor o Allah’ın gundisi ilk günü dedim size bunu beş tahtası eksik bu haliyle seviyorum dino nerdesin @Kamhi Leonard Allahın delisi
Burası ucucak beklemede kal baskannnHoş buldum gundiii mekanınız hayırlı olsun kıymetli ustalar var inşallah güzel olaçak ????????????
@Bariscan12 kardeşim hoş geldin sende ????Isminizi her yerde duyuyoruz merhabalar
Saygılar baba garip bir deli yurdum insanı çaymı sarıkızmı desen çay deyen bir deli işte muhabbet dost adamıIsminizi her yerde duyuyoruz merhabalar
Eyvah eyvah
Dino hoş geldin gözlerim kapanıyor
Ama inan geldi yine coooookkk sevindim
Bende sana seviyor ????
Isminizi her yerde duyuyoruz merhabalar
@Deli Fırat özel biridir diyer dostlar gibiBurası ucucak beklemede kal baskannn
Dostlar gelmiş yakış M az bize ????Gundiii hasta hasta ben ayakda duruyom gözlerim kapanıyor diyorsun
La Allah’ın gundisi dün gece yine yarı yolda bıraktın beni dedim bu gundiii kitlendi yine buarada hoş buldum hayırlı olsun gundiEyvah eyvah
Dino hoş geldin gözlerim kapanıyor
Ama inan geldi yine coooookkk sevindim
Bende sana seviyor ????
Yok dün gece çok isim vardı hem orya hem buraya hemdeLa Allah’ın gundisi dün gece yine yarı yolda bıraktın beni dedim bu gundiii kitlendi yine buarada hoş buldum hayırlı olsun gundi
Git Allah’ın gundisi bu gece sana kafa izni verdim yarın kulluk sende hayden gundi Allah rahatlık versinYok dün gece çok isim vardı hem orya hem buraya hemde
Başka başka yerlere ve ayriyetten facede yazıyordum dün gece çok yogundum açısı benden bugün çıktı