Sen iyileş kafamı kır gurban
Ahanda sana daş kebabı ilaç mübarek Ekli dosyayı görüntüle 761
@deniz_efe ustada burdaymış gel kardeşim muhabbete yabancı gibi durma mübarek
Geldedim gelmedin geleydin hergün yapacaktım daş kebabı sana sonra bir karademlik çayı bak o zaman tadı damağında kalırdı gundiii ????????????Kebap eksiği yüzünden hasta oluyoz
Eline sağlık gurban
Görüntüsü bile yetiyorr????
Geldedim gelmedin geleydin hergün yapacaktım daş kebabı sana sonra bir karademlik çayı bak o zaman tadı damağında kalırdı gundiii ????????????
Gıda gurban marketAdamın dibisin usta
Dükkan açtım dediydin ne üzerine ?
Gıda gurban market
Barkod sistemi kart ve nakit gurban zaten diğer işte 300 binim giti oda akıl olsun bizeDefteri kalabalık tutmayasın bilmiyorum yazıyormusun?
Sermaye açısından önemlidir.
Sermaye rafda olursa yürürsün yavaş yavaş defterde olursa sıkıntı
Hoş geldin kardeşim görüşmeyeli nasılsın ?@deniz_efe ustada burdaymış gel kardeşim muhabbete yabancı gibi durma mübarek
Allah razı olsun kıymetli ustam sen nasılsın iyimisin çoktandır yoksun işler güçler ne alemde sağlık sıhhat yerinde inşallahHoş geldin kardeşim görüşmeyeli nasılsın ?
Mübarek al yenisini onuda koy vitrine ne uğraşırsın ????Muhabbetiniz bol olsun ağalar.
Benim laptop kasma yapıyor az onla uğraşıyorum, sinir etti mübarek.
Şeytan diyor parçala şunu da al yeni bir tane, kıyamıyorum işte hatırası var.
Hoş geldin sefa getirdin eee ne yapacan bizim gundiii çağırdı gelmemek olmaz delide olsa bizim deli yanlız bırakmak olmaz ????????Şükür Allaha sağlık sıhhat yerinde.
Sanalda yazmıyordum epeydir, @Kamhi Leonard ulaştı bir şekilde kıramadım geldim.
Hoş bulduk hoş gördük can.Hoş geldin sefa getirdin eee ne yapacan bizim gundiii çağırdı gelmemek olmaz delide olsa bizim deli yanlız bırakmak olmaz ????????
Yaradanına gurban olurum garademlikler emrindesizi kara demlikler sayesinde bulduk