Kamhi leonard' in Facebook sayfasını ziyaret ederken denkgeldi. baktım faydalı bilgiler olabilir kayıt oldum. İnşallah hepimiz hakkinda hayırlı ve mutlu olur.Arkadaşlar websitemizi nerden gördünüz ve tercih ettiniz ufakca yazarsanız ona göre websitemizde iyileştirmeler yapalım
Öneri Ve Şikayetlerinizi bu konu altına alalım...
Bakıcam hocam değiştirilebilirse değiştiririmUstam resim yüklerken kırpıp yüklemek zorunda kalıyoruz ona bir çözüm bulursanız iyi olur.
Hoş geldin kardeşim eyvallahKamhi leonard' in Facebook sayfasını ziyaret ederken denkgeldi. baktım faydalı bilgiler olabilir kayıt oldum. İnşallah hepimiz hakkinda hayırlı ve mutlu olur.
Caktirma iste uzumunu ye bağını sorma
sizin derdiniz anlaşıldı ????????????
e hadi buyurun dostlar afiyet olsun kendime yapmıştım
size nasip ????????
Ekli dosyayı görüntüle 709
Bende onu diyorum yakamızı kurtaramayiz vallaha billahi ????????Eyvallah kardaşım elin dört pardon dert görmesin
Berhudar olasın
Senin gundi görmesin bunu beni çayla kandırıyorsun diye çatar demedi deme hehehe ???? ????
Bende onu diyorum yakamızı kurtaramayiz vallaha billahi ????????
Neyseki yok ????????
Eyvallah Garsasim????kamhi ustam sen yokmusun sen eline sağlık .
Site duyuluyor ziyaretçi sayısı sürekli artıyor içerde değerli abilerimi kardeşlerimi gören bilen hemen geliyor.konuların yerleşimi anlatımı maşaallah yerinde rastgele konu olsun diye yazılmış boş yazı yok.görseller desen hepsi orijinal .ve bu daha başlangıç ...
De get korkutma benimalum olmasın ???? ???? ????