GÜLBAHÇELİ
VİP Üye
önemli olan ayaklar deyil önemli olan ordaki işaret duruyorsa mal onda ayaklar mezarları gösteriyor orda onlarda hala duruyor ellenmemiş bir durumdaİlk defa bu kadar ayağı bir arada gördüm @Kamhi Leonard ne dersin bu işe çarık mı bunlar
Be mübarek ayrı bir konu acta hiç olmasa sitede konu olsun ????????????buda aynı bölgeden ayaklar 11 adaet
Ekli dosyayı görüntüle 1151
Ayak izide kervan geçmiş mübarek ????İlk defa bu kadar ayağı bir arada gördüm @Kamhi Leonard ne dersin bu işe çarık mı bunlar
kervan geçmedi hala duruyor sapasağlam daha net resimlerde varda onları küçülttüğümde eklerim ben duruyor diyorsam duruyordur kimse kolay kolay elleyemez oralaraAyak izide kervan geçmiş mübarek ????
Nasibin sahibini bekliyor demekki .kervan geçmedi hala duruyor sapasağlam daha net resimlerde varda onları küçülttüğümde eklerim ben duruyor diyorsam duruyordur kimse kolay kolay elleyemez oralara
gerektiğinde eklerim resimleriBe mübarek ayrı bir konu acta hiç olmasa sitede konu olsun ????????????
kime niyet kime kısmet kim alabilirse helal olsunNasibin sahibini bekliyor demekki .
Rabbim halil ıbrahim bereketi versin afiyet olsunEkli dosyayı görüntüle 1158 dağda yapamadığım fırat ustam gibi bende bahçede oyalandım buyrun iftara inşaallah
afiyet olsun gurbanEkli dosyayı görüntüle 1158 dağda yapamadığım fırat ustam gibi bende bahçede oyalandım buyrun iftara inşaallah
Abi ne yapam, iftara misafir çağıramıyoz ki .bende buradan koydum en azından gönlümüz beraber iftardan yana bilinsin ayrıca böyle bile bereketi olduAfiyet olsun gardaşım iftara yetişemedik neyse birdahakine erken haber ver güveçte güzel olmuştur ????
Allah herdaim bereketli etsin rabbim gönlüne göre versin inşallah ????Ş
Abi ne yapam, iftara misafir çağıramıyoz ki .bende buradan koydum en azından gönlümüz beraber iftardan yana bilinsin ayrıca böyle bile bereketi oldu
Tahmin etiğim kadar bu gundi gardaşlar araziyede çıkmıyor ne yapıyorlar insan iki muhabbete gelir can sıkıntısından ne alemdesiniz gundiiiler ????Kamhi usta buralardaydı
Kaan usta dan haberim yok.arazi mod
Meltun usta sanırım sitenin aktif olduğunu bilmiyor
Baykan usta ramazan dolayısı ile gelemiyor olabilir,
Bunlar organize arazi ???? yoksa beraber bir yermi karıştırıyorlararaziye çıksalar burda olurlar çıkmadıkları için kayıplar